caixa popular

Més de 6.000 persones assistixen a la I Fira de Ramat de Sant Vicent

El regidor de Medi Ambient, Francesc Fombuena, destaca la bona acollida d’esta primera edició

Més de 6.000 persones assistixen a la I Fira de Ramat de Sant Vicent
18/04/2018 -

Al voltant de 6.000 persones van visitar, entre els dies 12 i 15 d’abril a Vil·la Àngels, la I Fira de Ramat de Sant Vicent, que va organitzar l’Ajuntament de Llíria a través de la regidoria de Medi Ambient. Només el dissabte van passar pel recinte firal més de 3.000 visitants.

El regidor de Medi Ambient, Francesc Fombuena, ha destacat la “bona acollida” que ha tingut la fira, que va aconseguir oferir als visitants una bona mostra de races autòctones i en perill d’extinció de bestiar vaquí, oví-caprí i equí, així com d’aus i gossos.

Després d’esta bona acceptació entre veïns i visitants, l’edil ha valorat també “la qualitat dels animals que han estat exposats, així com la important resposta del sector a esta cita que s’hi ha celebrat per primera vegada a la nostra localitat”, i ha assenyalat que “a partir d’ara es comença a organitzar la segona edició que es durà a terme el 2019 en el marc de les festes de Sant Vicent”.

Amb esta iniciativa, segons ha explicat Fombuena, “es pretén donar suport i revitalitzar el sector ramader que constituïx la forma de vida de moltes persones del nostre territori, al mateix temps que acostem esta activitat de manera didàctica als nostres veïns”.

Finalment, ha volgut ressaltar que “esta primera fira naix de l’esforç i la il·lusió de veïns i ramaders de l’Associació Cultural La Dula del Cañizar, que han col·laborat per aconseguir que siga una fira de referència a la Comunitat Valenciana”.

Cal recordar, igualment, que dins de les activitats paral·leles que han complementat la fira, la mostra “Passejant pels assagadors” continuarà exposada uns dies més en el saló d’actes de l’edifici Multiusos perquè puga ser visitada.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + divuit =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018