caixa popular

Alfafar reuneix escriptors, llibreries i famílies en la seua reeixida VIII Fira del Llibre

Los estands de la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar han sido el punto de encuentro de escritores y escritoras, autores y autoras locales, editoriales, librerías y numerosos visitantes a lo largo del fin de semana.

Alfafar reuneix escriptors, llibreries i famílies en la seua reeixida VIII Fira del Llibre
15/04/2019 -

Alfafar va celebrar durant el passat cap de setmana la seua VIII Fira del Llibre, una iniciativa que va iniciar l’àrea de Cultura l’any 2012 i que després de huit edicions s’ha consolidat com una cita referent i esperada per les i els veïns del municipi. Amb ella, l’Ajuntament ofereix un any més un espai de visibilitat i promoció a les i els escriptors locals en una iniciativa amb la qual promou el desenvolupament cultural i l’hàbit lector de les i els veïns de totes les edats del municipi.

La Fira del Llibre d’Alfafar, que de nou incloïa una àmplia programació cultural i d’oci per a tota la família, es va iniciar en la vesprada del divendres 12 amb l’obertura dels estands en la Plaça de l’Ajuntament, punt de trobada d’escriptors consolidats, autores i autors autòctons, xicotetes editorials, llibreries i comerços pertanyents al sector editorial. El dibuixant valencià i Premi Nacional del Còmic, Paco Roca, va ser un dels autors que va signar exemplars en la vesprada del divendres i va acompanyar amb dibuixos en directe a Seguretat Social en el seu concert acústic en una abarrotada Sala Ventura Alabau, un dels plats forts de la programació d’aquesta huitena edició.

L’obertura oficial de la Fira el dissabte al matí va donar pas una àmplia programació de presentacions de llibres, col·loquis, signatures d’autors, sessions de contacontes i actuacions musicals. La Plaça de l’Ajuntament ha acollit al llarg del cap de setmana més de quaranta signatures i presentacions, entre elles, les d’autors consolidats com el periodista Antonio Pampliega que va presentar Las trincheras de la esperanza (2018), l’autora Anna Moner, Premi Ciutat d’Alzira amb la novel·la La mirada de vidre (2019), o Marta Querol, una de les 10 finalistes del Premi Planeta en l’edició de 2007, que va oferir un col·loqui juntament amb Marina Lomar sobre la trilogia El final del Ave Fénix. Marisol Sales, Cristian Romero i Nerea Romero van ser, per part seua, els autors locals que van presentar llibre en aquesta edició.

La VIII Fira del Llibre d’Alfafar ha coincidit, a més, amb la reobertura de la Biblioteca Municipal després de la rehabilitació integral de la seua seu l’antic Sindicat Arrosser, per la qual cosa ha pogut acollir algunes activitats de la programació com el lliurament de premis del V Concurs de Marcapáginas i les presentacions de Rosario Raro, Nerea Romero i Cristian Romero.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =

sempre teua