25n
25N
25N

Més de 700 persones utilitzen el Bus de Paterna a la Platja en la primera setmana de servei

Més de 700 persones utilitzen el Bus de Paterna a la Platja en la primera setmana de servei
07/07/2020 -

Més de 700 persones han utilitzat el Bus a la Platja que uneix Paterna amb Port Saplaya en la primera setmana de servei.

La línia, que es va posar en marxa el passat 22 de juny, connecta el municipi amb la costa, permetent que els veïns i veïnes puguen utilitzar el transport públic per a traslladar-se fins a la platja.

Tal com ha afirmat la Tinenta Alcalde de Mobilitat, Nuria Campos, “malgrat la crisi sanitària per la COVID-19, el Bus a la Platja s’ha consolidat com un servei essencial per als nostres veïns, com mostren les dades, tenint una afluència similar a la de l’any passat en la mateixa setmana de funcionament, convertint-se en una línia amb un gran acolliment entre la ciutadania paternera”.

En 2020, 724 persones han usat el servei en la primera setmana de funcionament, mentre que en 2019 els usuaris en aquest període van ser 800, xifra molt similar a l’actual.

El servei, que està totalment adaptat a la normativa vigent per la situació especial a causa de la COVID-19, requereix ús obligatori de màscares.

El Bus a la Platja realitza unes 7 rutes diàries, amb una durada de 30 minuts per trajecte, de dilluns a diumenge ininterrompudament, entre les 9.30 del matí (des de Paterna) i fins a les 19.15 (des de Port Saplaya).

La ruta compta amb 11 parades en el municipi, facilitant així l’accés dels ciutadans des de qualsevol barri de Paterna.

En 2019 el Bus a la Platja va ser utilitzat per més de 10.000 usuaris, xifra que, segons estimen des del consistori, serà similar aquest 2020, afermant el servei com un dels més demandats pels paterners i paterneres durant els mesos d’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + catorze =

25n horta sud