25n
25N
25N

Més de 120.000 persones van assistir a la mascletà vertical

Més de 120.000 persones van assistir a la mascletà vertical
01/03/2020 -

Amstel ha aconseguit reunir, per quart any consecutiu, a més de 120.000 persones en la mascletà més sostenible feta ara a la ciutat de València. Així, la cervesera, en col·laboració amb l’Ajuntament de València i el pirotècnic Ricardo Caballer, ha tornat a sorprendre els valencians amb un espectacle en el qual s’han disparat més de 1.800 quilos de material pirotècnic.

En l’espectacle pirotècnic han estat presents el director territorial de l’àrea de Llevant de HEINEKEN, Javier Prat; el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i President de Junta Central Fallera, Carlos Galiana i la Fallera Major de València, Consuelo Llobell.

Durant 10 minuts, La Marina de València ha vibrat amb un combinat dels millors elements de mascletà i castell de focs artificials, responent així a les demandes del públic valencià i faller que vol intensitat, soroll, pólvora… però també valora la bellesa del tret, els colors, les llums i dibuixos que es formen en el cel.

Per motius de seguretat a causa de la climatologia, s’ha suspés el tret de l’espectacle vertical.

Cal destacar que la mascletà ha sigut 100 metres més ampla que l’any passat, passant de 180 a uns 330 metres en paral·lel a la dàrsena, la qual cosa ha permés que aquesta haja pogut ser vista des de més angles, per al gaudi de tota la ciutat.

Però un dels aspectes més destacats de l’innovador espectacle pirotècnic i com a mostra del compromís d’Amstel amb l’entorn i la protecció del medi ambient, és que, en aquesta ocasió, s’ha aconseguit reduir en un 70% els residus de la mascletà, utilitzant el mateix material pirotècnic com a suport, és a dir, tres quarts de la mascletà han desaparegut totalment sense deixar ni rastre a la ciutat.

El 30% per cent del material restant utilitzat, i que no és possible que desaparega sense deixar residu, és el paper i cartó biodegradable utilitzat en els trons, el qual desapareix en contacte amb l’aigua o el sòl sense causar danys en l’entorn. A més, cal destacar que en aquest espectacle pirotècnic no s’ha utilitzat cap mena de plàstic ni químic considerat, en l’actualitat, com a producte químic nociu per al medi ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 10 =