25n
25N
25N

"A Alzira, necessitem infraestructures per a fer front a aquests episodis"

"A Alzira, necessitem infraestructures per a fer front a aquests episodis"
22/01/2020 -

Després d’una jornada llarga i tensa, marcada per la preemergència i la inquietud, anit l’Ajuntament ja anunciava que el cabal estava estabilitzat a la nostra ciutat, el que donava motiu a l’optimisme de cara a la matinada.

En aquests moments, encara que queden tronades actives, el riu baixa molt a poc a poc els seus nivells, i el barranc de la Casella ja està per sota dels 3 m, “hem despertat amb bones notícies, el Riu Xúquer ha començat a baixar i també ho fan la resta de barrancs”.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha insistit en la necessitat de reivindicar, junt amb la resta de pobles de la comarca, un Pla de Conca contra Inundacions i reclamar les infraestructures hidràuliques necessàries perquè la comarca tinga un pla d’emergència.

A més cal millorar la informació de cabals dels rius i dels afluents del Xúquer i de la possible evacuació d’aigua. “Reclamen a escala estatal a la Delegació del Govern i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer les infraestructures necessàries per a fer front a aquests episodis, que dissortadament, cada vegada són més freqüents” assegura l’alcalde Diego Gómez.

L’alcalde també ha donat les gràcies als tècnics municipals, Policia Local, companys de corporació, Protecció Civil, Creu Roja, Bombers i Aigües de València que han estat pendents de la seguretat dels alzirenys al llarg de tot l’episodi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 12 =