caixa popular

Torrent baixa un 3% l'impost de l'IBI a tots els seus veïns i veïnes

El consistorio además rebaja el pago de plusvalías un 10% en herencias

Torrent baixa un 3% l'impost de l'IBI a tots els seus veïns i veïnes
02/11/2018 -

L’Ajuntament de Torrent ha anunciat aquest dimecres una baixada lineal d’un 3% d’impost de l’IBI a tots els seus veïns De la mateixa manera, el regidor d’Hisenda, Andrés Campos, ha anunciat també la rebaixa del pagament de plusvàlues un 10 % en herències. Així el consistori encapçalat pel socialista Jesús Ros ha mantingut no solament la seua ferma aposta per no apujar els impostos sinó per també baixar-los progressivament en pràcticament totes les ordenances.

Precisament aquestes rebaixes tributàries reverteixen directament en la ciutadania i tal com ha avançat Campos, en el cas de la reducció del pagament de plusvàlues per herència d’immobles, s’han establit tres trams depenent del valor cadastral i en aquest cas s’aconsegueix aqueixa rebaixa del 10% que es tradueix en uns 700.000 euros. En paraules del propi regidor, “aquesta és un dels nostres senyals d’identitat i per tant la mantenim i anem més enllà” sobre la clara convicció de no apujar els impostos a la ciutadania.

En una trobada amb la premsa, Campos ha avançat que el pressupost de l’Ajuntament de Torrent de 2019 rondarà els 60 milions d’euros sense pujar cap partida de recaptació quan el consistori socialista va partir en 2015 amb uns 57 milions d’euros en el seu pressupost. En aquesta ocasió, l’augment de les línies vénen fonamentalment de les partides dels pressupostos generals, de la Generalitat així com d’altres línies com són el Fons de Cooperació Municipal. Per a la confecció dels pressupostos, el consistori ha avançat que en el cas d’impostos per l’IBI es recaptarà entorn dels 19,6 milions enfront dels 19,8 milions d’euros de l’any anterior.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + set =