25n
25N
25N

Balls regionals amb tabal i dolçaina els dissabtes davant de la Llotja

Balls regionals amb tabal i dolçaina els dissabtes davant de la Llotja
24/03/2017 -

La Regidoria de Turisme ha représ el programa d’actuacions de grups de dansa amb dolçaina i tabal als carrers, que contribueix “a donar a conéixer el nostre passat i a deixar constància de la importància de les nostres tradicions i el nostre folklore entre el turisme de la ciutat i els seus habitants”. Així ho ha explicat hui la primera tinenta d’alcalde i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez.

El programa es va posar en marxa a l’octubre de l’any passat i es va prolongar fins a les festes de Nadal, però davant de l’èxit obtingut s’ha decidit que enguany l’activitat comprenga un període de temps més extens, ha explicat la regidora.

Per a això, s’ha comptat amb la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, que aportarà grups de dansa amb dolçainers, abillats amb la indumentària valenciana, els quals presentaran els seus balls a la ciutat en la plaça del Mercat, davant de la Llotja.

Al costat d’aquest edifici representatiu del patrimoni cultural valencià, testimoni de la seua existència i de les seues formes de vida, tindran lloc les danses valencianes “distintives també d’eixe patrimoni intangible que resideix en l’esperit, en la memòria mateixa de les cultures i en la tradició oral”, tal com es recorda des de l’organització de la convocatòria.

Les actuacions tindran lloc els dissabtes, des de demà dia 25 i fins a final del mes de novembre, a les 11.00 hores: 25 de març; 1, 8 i 29 d’abril; 6, 13, 20 i 27 de maig; 3, 10, 17 i 24 de juny; 1, 8, 15, 22 i 29 de juliol; 2, 9, 16, 23 i 30 de setembre; 7, 14, 21 i 28 d’octubre, i, 4, 11, 18 i 25 de novembre.

L’Ajuntament de València, a través de la Delegació de Turisme, desplega una important labor de promoció turística que contribueix a donar a conéixer la nostra ciutat, les seues festes i tradicions. En aquesta línia, Sandra Gómez ha assenyalat que amb aquesta iniciativa “continuem desenvolupant accions per a promoure, difondre i fomentar activitats turístiques d’interés dins del seu àmbit d’actuació, que permeten millorar el posicionament de la seua oferta turística en la ciutat, generar riquesa i millorar els servicis dels nostres habitants”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 13 =

museo prehistoria