25n
25N
25N

Els Baby Pelones de Juegaterapia col·laboren en la lluita contra el càncer infantil

Juegaterapia ja ha tret a la venda diferents articles per a finançar projectes d’investigació sobre el càncer infantil

Juegaterapia

Els Baby Pelones de Juegaterapia col·laboren en la lluita contra el càncer infantil
04/12/2018 -

El Nadal cada vegada està més a prop, i quina millor manera de celebrar-la que regalant il·lusió, esperança i solidaritat, gràcies als Baby Pelones de Juegaterapia, l’associació que treballa per a millorar el dia a dia dels xiquets que pateixen càncer. Així, aquests simpàtics ninots, que s’han convertit en els més venuts d’Espanya, estan inspirats en tots els xiquets que lluiten per a véncer aquesta malaltia, que afecta una gran part de la població.

“Són ninots solidaris, no tenen pèl, però són preciosos i fan olor de vainilla” i, gràcies al fet que s’han venut quasi un milió a Espanya, Juegaterapia ha pogut dur a terme importants projectes d’humanització en hospitals, com el ‘Jardín de mi Hospi’ en La Fe de València, que obria les seues portes en el mes de juny, així com inversions en investigació contra el càncer infantil.

Són molts els artistes que es bolquen amb aquest projecte, com Ricky Martin, Alejandro Sanz, David Bisbal o Rossy de Palma, entre altres. I, enguany, li ha tocat a la cantant italiana Laura Pausini dissenyar el mocador del nou Baby Pelón. Aquests adorables ninots, fabricats a Espanya per la jogueteria ‘Muñecas Arias’, volen en les tendes. De fet, en 2017, es va convertir en el joguet més venut. Per això, no perdes més temps i corre a col·laborar amb aquesta fundació fent-te amb un Baby Pelón.

El cost d’aquests ninots és de 13,95 €, i poden trobar-se en Juguettos, El Corte Inglés, Toy’R’Us, GOCCO i Amazon.es. Tots els beneficis recaptats aniran destinats a finançar projectes de Juegaterapia. Així, la fundació recorda que “gràcies a les vendes dels Baby Pelones, s’ha obert una nova línia de treball, Juegaterapia Investigació, per a finançar estudis sobre el càncer infantil. Ja s’han lliurat dues beques d’investigació en el Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO). La primera sobre neuroblastoma, un tipus càncer que només es dóna en els xiquets i la segona sobre tumors cerebrals pediàtrics”.

“Els Baby Pelones són una idea original de Juegaterapia, que va engegar aquesta iniciativa en 2014, per a sensibilitzar a la població sobre el càncer infantil a través d’uns ninots que mostren un dels signes més visibles d’aquesta malaltia com és la pèrdua del pèl. En aquests quatre anys s’han superat totes les expectatives de vendes, gràcies al boníssim acolliment de la gent, i s’han convertit en un símbol en la lluita contra la malaltia, que permet, a més, a milers de persones ajudar en aquesta causa”.

Calendario Solidario 2019 Juegaterapia

Calendari Solidari 2019 de Juegaterapia

No obstant això, en Juegaterapia no descansen a crear iniciatives que ajuden a recaptar fons per a lluitar contra aquesta malaltia, ajudant a tots els menors que pateixen càncer. D’aquesta manera, ja està a la venda el Calendari Solidari 2019, que s’ha realitzat comptant amb la col·laboració de la Policia Nacional. Un original calendari, en forma de còmic, que es podrà adquirir en Juguettos i la Casa del Libro, tant en la tenda física, com en la tenda online, per un preu de 5 euros.

I, finalment, enguany, Juegaterapia compta amb una gran novetat gràcies a l’actriu Elsa Pataki, que ha tornat a contribuir en aquest projecte amb el disseny d’uns pijames solidaris, els beneficis dels quals també aniran destinats a la lluita contra el càncer infantil, però també a programes que ajuden als menors ingressats a reduir l’estrés i l’ansietat dels tractaments mitjançant el joc. Aquests divertits pijames ja estan disponibles en les tendes GOCCO en talles de 3 mesos a 10 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

CCCC
torrent