caixa popular

Aznar adverteix que la Comunitat es juga en les eleccions ser "un barri secundari del nacionalisme català"

Aznar adverteix que la Comunitat es juga en les eleccions ser "un barri secundari del nacionalisme català"
27/03/2019 -

L’expresident del Govern, José María Aznar, ha advertit aquest dimecres que la Comunitat Valenciana es juga en les eleccions autonòmiques del 28 d’abril “ser un barri secundari del nacionalisme català”, representat pels qui “no són majoria ni ho han sigut mai”, i ha instat a “dir no a més manipulacions ni culturals, ni lingüístiques, ni educatives, ni històriques”.

“No volem que continuen manipulant perquè aquesta terra és fonamental en el projecte de futur d’Espanya”, ha assenyalat Aznar davant l’auditori del complex de la Petixina de València, on ha protagonitzat un míting de precampanya amb les candidates del PP a la Generalitat, Isabel Bonig, i a l’Alcaldia de València, María José Català.

Ha assegurat que per a ell és “un plaer estar a València sempre i tornar a participar en un acte electoral”, i ha recordat que l’última vegada que va estar a la ciutat en un acte així va ser fa 16 anys, per la qual cosa els joves li veuran “com un dinosaure” i uns altres “com un ressuscitat” però “ni una cosa ni una altra”, ha asseverat.

L’expresident s’ha remuntat a la seua elecció com a màxim responsable del PP en 1990: “La Comunitat Valenciana, per a resumir, no teníem res, després vam tindre tot, una mica més tard vam perdre molt i ara tornem no per a estar, sinó per a guanyar, i hem de guanyar totes les eleccions ací”.

També ha recordat que un any després va proposar a Rita Barberá com a alcaldessa de València i s’alegra molt d’haver-lo fet, paraules que han provocat un sonor aplaudiment a l’auditori. També ha tingut paraules per a Català i Bonig, als qui ha augurat la victòria, i ha donat les gràcies a tots els que van fer d’aquesta una terra “puixant, exemple de com fer les coses”.

“Pertanyem a l’espècie humana, que es caracteritza per les seues imperfeccions, som éssers imperfectes que cometem encerts i errors, però quan es parla de la Comunitat, que té un èxit formidable en la seua història que es deu a moltes persones amb els seus encerts i errors, m’enorgullisc d’haver pogut contribuir, amb encerts i errors”, ha afirmat Aznar.

En aquest sentit, ha assegurat que tenen “un full de serveis” a la regió i “el que la tinga millor que la pose damunt de la taula”. “No n’hi ha, no ho trobaran i d’això heu d’estar orgullosíssims”, ha assenyalat davant els ‘populars’ valencians.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − disset =

Valencia orgullosa