25n
25N
25N

Saps què és l’açai? Descobreix els seus increïbles beneficis

istockphoto.com/wmaster890

Saps què és l’açai? Descobreix els seus increïbles beneficis
25/08/2017 -

L’Açai Berry és una baia originària de l’estat de Parà (Brasil). Una fruita utilitzada des de fa segles per les tribus indígenes de les regions i que, actualment, se segueix consumint arreu del país, especialment en sucs i batuts o combinada amb altra fruita. D’aspecte semblant als nabius, es tracta d’una fruita petita i rodona, de color púrpura i amb un sabor molt semblant a la xocolata. Tot i això, el que ha fet que l’açai es comence a conéixer i consumir arreu del món té a veure amb la gran quantitat de beneficis i propietats nutritives que aporta.

És molt recomanable menjar aquesta fruita exòtica per esmorzar, ja que proporciona una gran quantitat de vitalitat i resistència pel cos. Entre els seus beneficis, destaca el seu alt contingut en antioxidants –molt més que en la majoria de fruites–, que ajuden a combatre els efectes dels radicals lliure i, per tant, mantenir la joventut i evitar possibles malalties. Com totes les baies, l’açai és una fruita molt diürètica i amb alt contingut en fibra natural. Això contribueix a combatre l’estrenyiment i la retenció de líquids.

L’etiqueta de “súperfruita” que s’ha guanyat l’açai no només és gràcies al que hem comentat anteriorment, sinó que també cal afegir-hi la seua capacitat per reforçar les defenses gràcies al contingut d’àcid el·làgic; els seus àcids grassos omega 3 i 9 que dificulten l’absorció de les grasses impedint que es convertisquen en colesterol dolent. Així mateix, també contenen 16 aminoàcids i molts minerals (com el calci, el zinc o el ferro), i diverses vitamines, entre les quals destaquen la E, la C i les del grup B. En definitiva, una fruita amb propietats meravelloses per la nostra salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 16 =