25n
25N
25N

Ajuntament i Norauto promouen la inserció de col·lectius desfavorits

Isacar Marín

Ajuntament i Norauto promouen la inserció de col·lectius desfavorits
09/12/2019 -

L’Ajuntament de València ha aprovat un nou conveni de col·laboració entre la Regidoria de Servicis Socials i l’empresa Norauto, amb implantació en la ciutat, destinat a impulsar la inserció laboral de persones desocupades i en situació de vulnerabilitat de la ciutat de València. Així ho ha explicat aquest dilluns la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano.

A partir d’ara, Norauto informarà directament a l’Ajuntament de València de les ofertes de treball que necessita cobrir per als seus tallers; i els servicis socials de la ciutat, a través del projecte “València Inserta”, formarà de manera específica els usuaris i usuàries dels centres municipals de servicis socials que complisquen els requisits.

L’Ajuntament impulsarà cursos específics sobre les necessitats formatives dels llocs de treball que Norauto estiga interessada a cobrir, la qual cosa incrementa les opcions d’inserció.

La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha assenyalat que “aquesta innovadora línia de treball encetada fa uns anys per part de l’Ajuntament està donant uns resultats meravellosos. En aquest cas, la col·laboració público-privada està tenint resultats positius i molta gent que estava fora de l’entorn laboral està inserint-se al sistema de manera molt efectiva”.

L’objecte del conveni de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament de València i Norauto és el de promoure la inserció de les persones provinents de col·lectius desfavorits de forma que es contribuïsca a fomentar la inserció laboral i el benestar de les persones en situació de vulnerabilitat de València.

Actualment, l’Ajuntament té en marxa 12 convenis d’estes característiques, el que ha signat ara amb Norauto més els d’Hospital Quirón, Five Guys, Leroy Merlín, Clece, Eulen, OSGA i Limpiezas Amparo Cifuentes. A més, la regidoria de Servicis Socials ja treballa amb Herbolario Navarro i Alcampo per signar altres dos convenis d’inserció laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 5 =

lleida 2020
activem alfafar