25n
25N
25N

309 persones sense llar i 105 famílies de València reben menjar gràcies a Creu Roja i a l'Ajuntament

309 persones sense llar i 105 famílies de València reben menjar gràcies a Creu Roja i a l'Ajuntament
21/03/2020 -

Un total de 309 persones sense llar de València i 105 famílies vulnerables reben aliments gràcies a un dispositiu especial en el qual col·laboren Creu Roja i l’Ajuntament de València per a atendre les necessitats d’aquests col·lectius en risc durant l’estat d’alarma pel coronavirus.

Els voluntaris de la institució humanitària realitzen al matí labors d’atenció en els assentaments de persones en situació de carrer i, a la vesprada, porten ajudes a domicilis d’usuaris de serveis socials, segons han explicat a Europa Press des de Creu Roja.

Des del dimecres, 18 de març, Creu Roja, l’Ajuntament de València i la Policia Local despleguen un dispositiu especial per a entregar ajudes de primera necessitat a persones que es troben en assentaments de la ciutat. L’objectiu és acostar diàriament kits d’alimentació a un total de 309 persones.

La distribució de l’ajuda es completa amb mantes o sacs de dormir per persona, així com material d’higiene familiar i personal cada 15 dies. “És una operació que ens permet acostar l’ajuda on més es necessita en moments com aquests”, han destacat.

D’altra banda, des de dimecres passat i fins al diumenge, Creu Roja Espanyola duu a terme a la ciutat un dispositiu especial des de les 16 hores fins a les 1.00 hores de la matinada per a entregar ajuda bàsica d’alimentació a persones usuàries de Serveis Socials de l’Ajuntament de València.

Les beneficiàries són persones que per motius de salut i extrema vulnerabilitat no disposen dels recursos econòmics per a adquirir productes bàsics. En total, hi ha 300 pícnics individuals dividits en un total de 105 llars.

Cada dia es mobilitza un equip de més de 20 voluntaris i voluntàries des de la seu de Creu Roja per a entregar aquesta ajuda, finançada per l’Ajuntament de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 11 =

bombers