25n
25N
25N

Ribó anuncia que l'Ajuntament de València es personarà en l'anomenat Cas Assut

Ribó anuncia que l'Ajuntament de València es personarà en l'anomenat Cas Assut
03/04/2019 -

L’Ajuntament de València es personarà en l’anomenat cas Assut, que investiga el presumpte cobrament de comissions il·legals a empreses contractistes municipals per part de familiars directes de l’entorn de l’anterior alcaldessa, Rita Barberá. L’alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat aquest dimecres la personació del Consistori en el cas, «atés que el municipi està directament afectat pels fets investigats, així com tots els valencians i valencianes», ha afirmat el primer edil.

Ribó ha atés les preguntes dels mitjans de comunicació, i ha assenyalat que aquest cas «s’assembla cada vegada més a l’anomenat Cas Erial: mentre que Erial es refereix a l’àmbit autonòmic i correspon als enriquiments personals de l’expresident Zaplana, l’operació Assut un és una investigació d’àmbit municipal i ens posa davant de l’enriquiment personal de la família directament vinculada a l’anterior alcaldessa», ha afirmat.

Ribó ha qualificat els fets objecte de la investigació de «gravíssims», i ha anunciat que aquest mateix matí ha encarregat a l’advocat de la ciutat que es persone per tal que l’Ajuntament es puga convertir en acusació en el moment processal oportú, quan s’alce el secret del sumari, «de manera que l’Ajuntament puga conéixer exactament com es desenvolupa i tots els detalls del cas».

«La gent que ha estat robant a l’Ajuntament i a tots els valencians i valencianes ha de fer dues coses: primer, pagar pels seus delictes; i, en segon lloc, retornar fins a l’últim euro que en el seu moment va sostraure», ha afirmat l’alcalde Ribó, qui ha lamentat «que hàgem d’enfrontar-nos una altra vegada la corrupció del passat», ha afirmat. L’alcalde ha reiterat la total disposició de l’Ajuntament a col·laborar amb la Justícia i a posar totes les facilitats perquè la investigació es puga realitzar amb totes les garanties. «Mai havia d’haver ocorregut i treballarem perquè es retorne als valencians i valencianes fins a l’últim euro presumptament robat»

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − catorze =