25n
25N
25N

València presenta la marca 'Unique València', que fomenta el "turisme de les experiències i les emocions"

València presenta la marca 'Unique València', que fomenta el "turisme de les experiències i les emocions"
07/02/2020 -

El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, ha presentat hui en roda de premsa la marca ‘Unique València’, un projecte que perseguix “projectar que València no és només una alternativa més de destinació urbana, sinó que és diferent, singular, genuïna i única”. Una iniciativa amb la qual, ha afirmat García, “hem volgut passar del terreny de les experiències al terreny de les emocions”. i que aglutina diferents propostes de shopping, wellness, esport, cultura i oci, gastronomia, amb xiquets, i estades.

“És una aposta de la ciutat per la qualitat basat en l’autenticitat, en les nostres cultures. Viatgem per a descobrir però també per a sentir, i sentir és a través dels cinc sentits”, ha manifestat García, qui ha incidit que la marca ‘Unique València’ conforma “la nostra aposta per la sostenibilitat des del respecte al territori, a la nostra identitat i a les nostres tradicions”. El regidor de Turisme i Internacionalització ha remarcat que “respon a l’esforç del sector turístic d’esta ciutat en l’àmbit gastronòmic, esportiu, cultural, el shopping, que ja està oferint propostes úniques i singulars adaptades i personalitzades a gustos molt concrets. És la cultura del detall”.

La intenció, segons ha explicat el regidor García, és “crear un perfil de visitant que no sols estiga disposat a invertir a la ciutat, sinó a submergir-se en ella, per a consolidar un turisme sostenible”. Un tipus de turisme que l’edil ha assegurat que “elevarà la despesa perquè té una altra sensibilitat, i els diners no el preocupa si viu esta experiència, si se sent satisfet”.

Per la seua part, el director de Visit València, Antonio Bernabé, ha apuntat que “amb esta proposta hem destacat el que és únic de la ciutat de València, les coses que només trobaràs a València, les que parlen de l’autenticitat, del que és valencià, la qual cosa s’identifica amb el nostre estil mediterrani, amb les nostres tradicions”. “Hem volgut crear una marca que destacara totes estes experiències que ens donen identitat i que aporten valor a la nostra marca. No hem volgut posar el focus en el luxe, sinó en allò singular, perquè és alguna cosa que viuràs açi, a València, i no en altres llocs”, ha afegit.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha sigut l’últim a prendre la paraula per a parlar d’un projecte que compta amb la col·laboració de l’Agència Turisme Comunitat Valenciana. “La gent ja no comptarà tant on ha estat, sinó que li va inspirar i va emocionar en esta experiència. És la idea del turisme experiencial com un viatge que et transforma, que arribes d’una manera i tornes a la teua casa d’una altra forma”, ha indicat Colomer, qui ha remarcat que “propostes com estes fan que València es reivindique en el món. És l’hora de València”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 1 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud