25n
Orgull
Orgull

L’Ajuntament de València posa en marxa la campanya extraordinària de recollida de plàstics agrícoles

Alejandro Ramon: “Es pretén facilitar als llauradors depositar estes deixalles de manera segura i evitar que acaben en cunetes, barrancs o séquies”

L’Ajuntament de València posa en marxa la campanya extraordinària de recollida de plàstics agrícoles
27/07/2021 -

L’Ajuntament de València, a través del Consell Agrari Municipal i la Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, ha posat en marxa un any més la campanya extraordinària per a la recollida de residus plàstics i mantes tèrmiques generats durant l’activitat agrícola. Amb esta finalitat s’han instal·lat contenidors en diversos punts de l’Horta, que estaran en funcionament fins al pròxim 31 d’octubre. El regidor Alejandro Ramon ha indicat que “es pretén facilitar als llauradors depositar aquestes deixalles de manera segura i evitar que acaben en cunetes, barrancs o séquies”.

“Els plàstics són un problema també a l’Horta de València, especialment a l’Horta Nord, on es fa un ús extensiu de les mantes tèrmiques”, ha explicat el regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta. L’objectiu del servici de gestió de plàstics agrícoles és donar resposta a esta situació. Té caràcter temporal i extraordinari, està vinculat a la campanya d’entoldats, i està actiu des d’este dilluns fins al pròxim 31 d’octubre.

Qualsevol dubte sobre la ubicació dels contenidors, els dies i horaris s’atendrà en el telèfon de contacte del Consell Agrari Municipal, 96 351 76 92, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores, o enviant un correu electrònic a l’adreça consellagrari@valencia.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 7 =