25n
25N
25N

L’Ajuntament de València licita el servici d’obertura i tancament de parcs i jardins mitjançant un contracte reservat

Campillo: “Volem millorar este servici a través d’un contracte reservat a empreses d’inserció i centres especials d’ocupació per donar eixides laborals a persones amb especials dificultats d’inserció”

L’Ajuntament de València licita el servici d’obertura i tancament de parcs i jardins mitjançant un contracte reservat
19/07/2020 -

L’Ajuntament de València trau a licitació pública el servici d’obertura i tancament de parcs i jardins dependents de l’Organisme Autònom Municipal (OAM) Parcs i Jardins Singulars, encarregat de la gestió de més de dos milions de metres quadrats d’espais enjardinats de la ciutat de València. El vicealcalde de la ciutat i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que l’objectiu d’este nou contracte és “millorar el servici en els parcs i jardins competència de l’OAM que tenen un horari establit d’obertura a la ciutadania”.

El contracte millorarà el servici d’obertura i tancament d’espais verds de la ciutat com ara els jardins de Monforte, Aiora i Polifilo o els parcs de l’Oest, Benicalap i Marxalenes, competència de l’OAM, juntament amb altres grans parcs oberts com el jardí del Túria o el parc de Malilla i de zones enjardinades com les de les grans vies de Ferran el Catòlic i del Marqués del Túria, el jardí d’Albalat o els passejos de Neptú i el Marítim. A més, l’organisme autònom també té adscrites altres dependències municipals com a neteges públiques i zones de socialització canina.

La licitació pública té caràcter anual no prorrogable i establix un pressupost màxim de 107.999,76 euros, IVA inclòs. Entre les característiques principals, Campillo ha destacat “el caràcter de reserva del contracte a empreses d’inserció sociolaboral, de manera que únicament poden presentar-se empreses o organitzacions d’inserció sociolaboral, una iniciativa amb què el govern de Joan Ribó continua incidint en el foment de la inclusió laboral, una de les nostres prioritats socials, com ja vàrem deixar clar en el mandat anterior amb la instrucció de contractació pública responsable amb què contemplàvem i impulsàvem este tipus de contractes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − dos =

bombers