25n
25N
25N

L'Ajuntament inverteix 130.000 euros per a millorar les condicions del CEIP Torrefiel

L'Ajuntament inverteix 130.000 euros per a millorar les condicions del CEIP Torrefiel
07/02/2020 -

La regidora de Recursos de l’Ajuntament de València ha visitat aquest divendres les instal·lacions del CEIP Torrefiel on estan executant-se les obres de millora de les seues condicions d’habitabilitat i eficiència energètica en les quals s’han invertit 130.000 euros.

Durant la visita ha confirmat que les obres en l’altre Centre d’Educació Infantil i Primària que era objecte d’aquesta intervenció, el Juan Manuel Montoya del barri de Natzaret, ja han conclòs, ha indicat el consistori en un comunicat.

Notario ha explicat que les obres en els dos centres educatius, amb subvenció de la Diputació de València, han comptat amb un pressupost total de 213.000 euros, dels quals prop de 130.000 han sigut per a les intervencions en el col·legi del barri de Torrefiel.

Segons la regidora, les obres han permés “incidir en la lluita contra el canvi climàtic, donant exemple i apostant per un ús racional de l’energia”, ha concretat Notario, que ha afirmat que “les obres consisteixen a substituir les fusteries antigues per altres noves d’alumini amb aïllament tèrmic”.

La intervenció es troba enmig del termini d’execució en el centre del barri de Torrefiel, mentre que en el de Natzaret ja ha acabat.

Aquestes obres se sumen a les que es van executar en 2018 en altres tres centres educatius amb el mateix objectiu de millorar l’eficiència energètica dels edificis escolars, en concret en els dels CEIP Gaspar Gil Polo (l’Olivereta), Arquitecte Santiago Calatrava (Benimàmet) i José Senent (Massarrojos), amb un import total de 395.000 euros, totes elles també finançades amb subvencions provinents de la Diputació de València.

“Amb aquestes actuacions, dignifiquem infraestructures de l’escola pública i alhora impulsem polítiques de sostenibilitat i eficiència energètica amb les quals tenim un compromís ferm des de l’Ajuntament de València”, ha explicat, i ha afegit: “Continuem demostrant la importància que el govern de Joan Ribó li dóna a la millora de les infraestructures educatives públiques de la nostra ciutat, tant amb aquestes intervencions com amb les del Pla Edificant i el Pla de Millora en les Guarderies Municipals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − tretze =

ccccinema
activem alfafar