25n
25N
25N

L’Ajuntament inicia una intervenció en la Torre per substituir i millorar l’enllumenat públic de la carretera d’Alba

Notario: “Impulsem una millora molt reivindicada pel veïnat de la Torre per reduir-ne consums i augmentar l’eficiència”

L’Ajuntament inicia una intervenció en la Torre per substituir i millorar l’enllumenat públic de la carretera d’Alba
02/06/2020 -

L’Ajuntament de València, a través de la regidoria de Gestió de Recursos, ha iniciat les actuacions per substituir i millorar l’enllumenat públic en la carretera d’Alba, en la Torre. Esta intervenció respon a una reivindicació històrica del veïnat d’este poble de València. De fet, va ser un dels projectes sorgits del procés de pressupostos participatius Decidim VLC 2018/19.

“Ens satisfà poder fer realitat una proposta sorgida de la voluntat veïnal”, ha explicat la regidora Luisa Notario, qui ha destacat que “el canvi del 100 % de l’enllumenat públic a tecnologia eficient és un objectiu prioritari per a nosaltres, que beneficia a tots els barris de la ciutat i també als pobles de València, on abans de 2015 s’havia fet molt poca inversió”. Entre els avantatges del nou enllumenat hi haurà tots els derivats de la millora de l’eficiència energètica, que ja està reportant “un important estalvi energètic i econòmic a banda d’una disminució de les emissions de diòxid de carboni, amb el que això suposa per a la millora del medi ambient i del benestar de la ciutadania”.

Per la seua part, la regidora de Pobles, Lucía Beamud, ha afirmat que “per al govern de Joan Ribó els Pobles de València importen; per això les inversions en il·luminació eficient que han rebut molts carrers de València ara arriben també als nostres pobles de la ciutat. Si tots paguem els mateixos impostos, tots hem de rebre les mateixes inversions municipals. En este cas es tracta d’una intervenció en la via principal de la Torre, de forma que els veïns i veïnes d’esta zona voran millorada la il·luminació de manera molt important”.

L’actuació afecta al tram de la carretera d’Alba, a partir del pont fins a la rotonda pròxima al Camí Vell de Picassent. L’actuació permet substituir les lluminàries dels fanals, de manera que millore la seguretat viària i es garantisca la il·luminació en unes condicions millors que les actualment existents. Hi ha prevista l’adaptació dels bàculs existents de 8 metres d’altura a columnes de 6 metres sobre les quals s’instal·laran braços murals metàl·lics on es muntaran lluminàries Campanar de led model xicotet. A més, se substituiran les lluminàries existents en l’entrada a l’Alqueria d’Alba per lluminàries Campanar de led model xicotet.

En total s’instal·laran 24 lluminàries noves amb les característiques habituals de la nova il·luminació en la ciutat tant pel que fa al rang de la temperatura de color, com de la reproducció cromàtica i el rendiment lluminós. Tot, amb un pressupost total de 17.718,36 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 7 =