25n
25N
25N

L'Ajuntament de València ingressa 7,3 milions d'euros gràcies al conveni amb l'Agència Tributària

Ramón Vilar informa que quan es restableixen els terminis administratius, el conveni s’ampliarà al deute tributari

L'Ajuntament de València ingressa 7,3 milions d'euros gràcies al conveni amb l'Agència Tributària
07/06/2020 -

El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, ha informat que el conveni subscrit en 2017 amb l’Agència Tributària Valenciana, mitjançant el qual la delegació d’Hisenda podia realitzar embargaments en comptes corrents, ha permès ingressar a l’Ajuntament de València 7.330.000€ fins al 14 de març de 2020. A partir d’ara, i quan es restableixen els terminis administratius, el conveni s’ampliarà al deute tributari. Ramón Vilar recorda que fins al moment es realitzava el cobrament executiu per multes i sancions com l’ORA.

Ramón Vilar ha recordat que “fins a este moment, el conveni es referia exclusivament a la via executiva, mitjançant la qual la delegació d’Hisenda realitza embargaments a comptes corrents” i amb la seua signatura, ha continuat, “posem fi a la discriminació que suposava que l’Ajuntament de València embargara els comptes d’aquells deutors que tinguessen els seus comptes radicats en oficines bancàries de la ciutat enfront d’aquells que per tenir-la en altres termes muncipals, no se’ls podia realitzar l’acció de cobrament executiu”.

Segons el regidor, “el conveni ha funcionat de manera molt eficient en la primera fase, en la qual s’aplicava la via executiva al deute no tributari, és a dir: impagaments de multes, sancions de ORA…”. En esta segona fase, que entrarà en funcionament amb el restabliment dels terminis administratius tres l’Estat d’Alarma, “es podran dur a terme embargaments per deute tributari”.

Vilar ha recordat que el conveni signat en 2017, que va tenir un període de posada en funcionament i concertació amb les entitats bancàries, va suposar l’aplicació efectiva a la fi de 2018.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =