caixa popular

L'Ajuntament de València i Emivasa continuen en els col·legis la campanya "No deixes córrer l'aixeta"

L’Ajuntament de València i Emivasa continuen des de hui, Dia Mundial de l’Aigua, la seua campanya No deixes córrer l’aixeta. L’objectiu és preservar el valor de l’aigua i lluitar contra la sequera. En esta ocasió amb activitats en centres escolars.

L'Ajuntament de València i Emivasa continuen en els col·legis la campanya "No deixes córrer l'aixeta"
22/03/2018 -

La campanya compta amb el suport de la Unió de Consumidors i Consumidores de la Comunitat Valenciana i ja porta un mes de recorregut, amb accions de carrer i activitats encaminades a informar sobre la importància que té cada gota d’aigua. Amb estes accions de sensibilització es pretén contribuir a l’estalvi d’aigua i, a partir d’ara, conscienciar als xiquets i xiquetes des del col·legi, ja que és la gent menuda la que més influeix en els hàbits de consum.

A través d’este projecte integral es pretén estimular la consciència mediambiental del veïnat de València, infondre en ells la sensibilitat al consum responsable de l’aigua en els seus domicilis, animar-los a tancar l’aixeta i evitar la passivitat ciutadana davant el balafiament d’aigua en les llars. Per això, el decàleg de bones pràctiques que s’implementarà.

La manera més gràfica d’aconseguir l’objectiu que es pretén amb esta campanya és mostrant a la ciutadania el que pot ocórrer si es malbarata l’aigua, agreujada esta situació per la sequera generalitzada davant l’escassesa de pluges. Per això s’han realitzat ja activitats amb tallers i jocs pels parcs de València que han mostrat la gravetat de la situació i les seues conseqüències si es continua sense tindre cura d’aquest bé i animen a col·laborar en la protecció de l’aigua. El projecte inclou activitats per al càlcul de la petjada hídrica, jocs i tallers.

El regidor de Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha manifestat que esta campanya “animarà als xiquets a col·laborar en la protecció de l’aigua ja que són ells els principals prescriptors de les campanyes amb les seues famílies, en les seues cases”, ha conclòs.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris