25n
25N
25N

L'Ajuntament de València executa quasi 10 milions d'euros en el barri del Cabanyal a través de l'Edusi

Galiana: “En tan sols un any hem reestructurat tota l’EDUSI en base als nous criteris del Ministeri i hem informat al govern del 100% dels projectes”

L'Ajuntament de València executa quasi 10 milions d'euros en el barri del Cabanyal a través de l'Edusi
14/07/2020 -

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha informat que l’estat d’execució dels fons EDUSI per a inversions en el barri del Cabanyal és de 9.888.583,75 euros entre la proposta de despesa, el contractat i el pagat. A més, ha anunciat nous projectes com la rehabilitació de les façanes i cobertes del Mercat del Cabanyal i la remodelació dels jardins de Doctor Lluch, Font Podrida i Plaça Calabuig; actuacions que s’adapten als nous criteris del Ministeri i a les que ja se’ls ha donat llum verda des dels servicis tècnics de l’Ajuntament. L’import de projectes en licitació ja és de 2.570.335 euros.

A més, l’Ajuntament de València estudia incorporar la rehabilitació del Teatre El Musical, la remodelació del Museu de Setmana Santa Marinera i del jardí de la plaça de la Mare de Déu del Castell i subvencionar la creació de l’arxiu del Cabanyal i del Centre Municipal de Joventut del barri.

El regidor d’Innovació, Carlos Galiana, ha explicat que el consistori ha posat a disposició del Ministeri tots els projectes en l’aplicació Galatea per a que puguen ser validats. “En tan sols un any hem reestructurat tota l’EDUSI i en base als nous criteris del Ministeri i hem informat al govern del 100% dels projectes que volem executar. A València estem treballant bé amb l’EDUSI i i els fruits d’este treball ja comencen a ser visibles”.

“L’últim exemple és el pas més que hem realitzat de cara a l’execució d’un altre dels equipaments públics previstos en l’estratègia EDUSI per al Desenvolupament Urbà Sostenible i Inclusiu del Cabanyal: una escola d’educació infantil. L’Ajuntament ha adjudicat provisionalment la redacció del projecte d’obres. La instal·lació educativa s’ubicarà en un dels solars que en el seu dia va estar inclòs en el projecte de prolongació de l’avinguda Blasco Ibáñez”, ha dit Galiana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

bombers
bombers