25n
25N
25N

L'Ajuntament de València descarta la celebració de la nit de Sant Joan a les platges de la ciutat

L’alcalde explica que la Policia Local treballarà per a evitar qualsevol festa en la costa

L'Ajuntament de València descarta la celebració de la nit de Sant Joan a les platges de la ciutat
01/06/2021 -

La tradicional Nit de Sant Joan tampoc se celebrarà enguany a les platges de la ciutat. L’Ajuntament ha descartat hui la commemoració d’aquesta festa que dóna la benvinguda a l’estiu. Per segon any consecutiu, no repartirà llenya, ni reforçarà les línies de l’Empresa Municipal de Transport (EMT), i la Policia Local controlarà les platges per a dissuadir les aglomeracions a la platja durant aqueixa nit. Ho ha anunciat l’alcalde de València, Joan Ribó, “perquè amb la situació en la qual ens trobem, encara hem de treballar per a evitar els contagis de covid”.

“Abans de la pandèmia del coronavirus, durant la nit de Sant Joan es concentraven a les platges de la ciutat desenes de milers de persones i actualment, cal dissuadir qualsevol concentració d’aquest tipus que puga generar múltiples contactes i contagis”, ha explicat el primer edil, en concloure la presentació del “Pla Convivint a la ciutat de València”, en el Saló de Cristall de l’Ajuntament.

Joan Ribó ha sigut contundent amb aquest assumpte i ha manifestat que l’Ajuntament, que normalment s’encarrega de facilitar mitjans per a facilitar l’encesa de les fogueres de Sant Joan, així com el transport per a acostar la ciutadania a la festa, “enguany no el farà”. “A més, la Policia Local realitzarà els controls corresponents perquè no se celebre la festa”.

“L’Ajuntament no pot llançar una crida a la gent perquè es reunisca, al contrari, cal dissuadir a tothom i deixar la festa per a quan els riscos de contagi siguen nuls”, ha reiterat l’alcalde en recordar que “aquesta mesura no està renyida amb la de celebrar les falles, que es desenvoluparan d’una manera articulada”.

“Ara estem millorant, però les dades dels últims dies continuen pujant i no volem col·laborar en generar una situació de múltiples contactes amb efectes negatius en l’evolució de la pandèmia”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + dos =