25n
25N
25N

L'Ajuntament contractarà abans de finalitzar l'any a 120 persones majors de 30 anys

L'Ajuntament contractarà abans de finalitzar l'any a 120 persones majors de 30 anys
08/07/2020 -

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, contractarà abans de finalitzar l’any a 120 persones desocupades majors de 30 anys.

Així ho ha anunciat la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, qui ha destacat que “es contractaran 50 persones més que l’any anterior”.

Aquesta contractació es pot posar en marxa gràcies a una subvenció de Labora d’1.609.237,56 euros, la qual cosa permetrà realitzar 120 contractes laborals directes a l’Ajuntament de València durant un període de 6 mesos.

“Enguany l’Ajuntament de València ha rebut un 62% més de subvenció”, explica Bernabé, ja que, tal com ha recordat “l’any passat es va concedir una subvenció de 988.567,38 euros”. Així, la regidora apunta, en un comunicat, que “gràcies a aquest augment, contractarem 120 persones aquesta edició, 50 més que l’any anterior”.

“Des de l’Ajuntament de València i València Activa, –prossegueix– apostem per la creació d’ocupació de qualitat, així com per una formació contínua i gratuïta. A causa del context en el qual ens trobem, és més necessari que mai dur a terme des de les administracions aquest tipus d’accions dirigides a combatre la desocupació entre aquests col·lectius de població”.

Aquest pla d’ocupació, al costat d’un catàleg de formació específica, s’emmarquen dins del programa Oportunitats de València Activa, dirigit a persones desocupades majors de 30 anys i que es troben en atur de llarga duració.

FORMACIÓ ESPECÍFICA PER A MAJORS DE 55 ANYS

Per part seua, el pla d’ocupació Oportunitats compta amb accions formatives específiques i gratuïtes per a persones majors de 55 anys. “Més de 100 persones podran realitzar cursos concrets sobre la superació de la bretxa digital i anglés, destinant-se 25.000 euros des del consistori per a dur a terme aquestes accions formatives”, ha assenyalat Bernabé.

En aqueix sentit, la regidora ha manifestat que “és necessari posar en marxa mesures que afavorisquen l’accés a una formació per a poder millorar les oportunitats d’aquest col·lectiu de difícil inserció a l’hora de trobar una ocupació”.

Els requisits per a poder optar als contractes i accions formatives vinculades a aquests plans d’ocupació són estar empadronat o empadronada a València, inscrit o inscrita en Labora com a demandant d’ocupació i en l’Agència d’Ocupació València Activa, així com tindre més de 30 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

Valencia activa
bombers
Valencia activa