25n
25N
25N

L'Ajuntament de València canvia la seua estructura per a fer més eficient la gestió

L'Ajuntament de València canvia la seua estructura per a fer més eficient la gestió
02/10/2019 -

Diverses actuacions permetran que l’estructura organitzativa de l’Ajuntament de València siga més eficient en la gestió i eficaç en el funcionament. Es tracta de canvis en adscripcions a àrees i delegacions municipals atenent a un criteri de major coherència amb l’àmbit competencial corresponent. «Aquestes modificacions afavoriran una millor gestió municipal perquè les adscripcions tinguen més coherència dins de l’organigrama municipal i que els servicis relacionats depenguen de la mateixa àrea de gestió», ha destacat la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario.

Com és conegut, el passat 17 de juliol es va establir l’estructura del govern municipal en àrees i delegacions, així com els servicis dependents d’aquestes. D’acord amb aquesta nova estructura i amb l’objectiu d’una màxima eficàcia en el funcionament de l’administració local, procedeix la realització de la distribució de competències entre els òrgans que la integren.

En aquest sentit, una modificació que es proposa és la de l’adscripció de l’Oficina de Suggeriments, Queixes i Reclamacions, Relacions amb el Defensor del Poble i el Síndic de Greuges –actualment depenent del servici d’Avaluació de Servicis i Gestió de la Qualitat- al servici de Transparència i Govern Obert, dins d’una àrea de què depenen competencialment totes les matèries relacionades amb l’atenció ciutadana.

D’altra banda, es crearà un servici de Gestió Econòmica Administrativa dins l’Àrea de Participació, Drets i Innovació Democràtica. Notario ha destacat que «d’aquesta forma es pretén aconseguir una especialització per a la tramitació dels procediments que afavorisquen una gestió molt més eficient». Li correspondrà l’exercici de funcions en matèries de contractació, convenis administratius, gestió econòmica i pressupostària, subvencions i altres servicis de caràcter horitzontal.

A més, es modificarà l’adscripció de l’Estafeta de Correus i de la secció de Normalització Documental –actualment dependents del servici d’Arquitectura i Servicis Centrals Tècnics-, perquè passen, respectivament, al nou servici de Gestió Econòmica Administrativa i al servici de Gabinet de Comunicació, dins de la Delegació de Relacions amb els Mitjans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =