25n
25N
25N

L'Ajuntament aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a les associacions juvenils

Maite Ibáñez: “és important dotar amb recursos a les associacions juvenils perquè pugen desenvolupar els seus projectes i activitats”

L'Ajuntament aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a les associacions juvenils
12/06/2020 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Joventut, ha aprovat este divendres la convocatòria per a la concessió de subvencions dirigides a les associacions juvenils per a la realització de projectes i activitats. La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que l’objectiu d’este programa anual d’ajudes és “fomentar la participació i dinamitzar el teixit associatiu juvenil”.

Podran sol·licitar estes subvencions les entitats sense ànim de lucre que tinguen com a finalitat la realització de programes, projectes i accions dirigides a la joventut, com les associacions juvenils, federacions o les entitats inscrites en el Cens d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de l’IVAJ, amb seu local a la ciutat de València.

“Esta convocatòria forma part del Programa de suport a les entitats que realitzen projectes dirigits a la joventut, que es troba dins del Pla Jove”, ha informat la regidora de Joventut, Maite Ibáñez, qui ha explicat que “estes ajudes econòmiques pretenen impulsar i donar suport a projectes concrets i que fomenten la participació activa de les persones joves”.

En este sentit, els projectes que se subvencionen hauran de desenvolupar algun dels objectius estratègics del Pla de Joventut 2019-2023, dirigits a la gent jove de la ciutat. Ibáñez assegura que les persones joves “han d’assumir la participació en la vida pública com un dret propi”, de manera que des de la regidoria “no només activem mecanismes perquè sigen escoltats, sinó que també posem a la seua disposició recursos perquè pugen dur a terme les seues accions”.

Les subvencions, en règim de concurrència competitiva, podran tenir per objecte les despeses de gestió, estructura i organització derivats de la realització de les activitats del projecte presentat, que respongan al objectiu de l’activitat subvencionada, que estiguen directament relacionats amb la mateixa i siguen indispensables per a l’adequada preparació o execució. Qualsevol entitat podrà presentar com a màxim un projecte d’activitats amb pressupost econòmic desglossat, podent-se valorar i subvencionar la totalitat de el projecte o part d’ell.

L’import total destinat a la convocatòria és de 100.000 euros i cada projecte subvencionat podrà tenir una dotació màxima de 6.000 euros, destinats exclusivament per a les seus activitats.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals, a comptar de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). Els impresos de sol·licitud es podran obtenir a la pàgina web de la Regidoria de Joventut o a la seu electrònica de l’Ajuntament www.juventud-valencia.es de València www.valencia.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 4 =