25n
25N
25N

L’Ajuntament amplia la participació ciutadana als Consells Sectorials per donar una resposta conjunta a la crisi

L’objectiu, segons l’alcalde, Joan Ribó, és “fer possible una reconstrucció de la ciutat que no servisca per a fer-nos tornar al punt d’inici anterior a la pandèmia, sinó que ens faça millorar”

Arxiu

L’Ajuntament amplia la participació ciutadana als Consells Sectorials per donar una resposta conjunta a la crisi
08/06/2020 -

Al llarg d’esta setmana s’ha convocat el Consell de les Dones (hui dilluns dia 8), el Consell de Medi Ambient (demà dimarts dia 9), el Consell Agrari (dimecres dia 10) i la comissió permanent del Consell Agroalimentari (dijous dia 11) per tractar les propostes que formulen els seus membres en relació a la crisi sanitària derivada de la COVID-19. També està previst que es reunisquen en els pròxims dies el Consell Local de Comerç (demà dimarts dia 9) i la Mesa de Mobilitat (dimecres dia 10). L’objectiu, ha manifestat l’alcalde, Joan Ribó, és continuar “el treball de diàleg i participació ciutadana amb entitats i personalitats de la ciutat per a fer possible una reconstrucció de la ciutat que no siga per a tornar al punt d’inici anterior a la pandèmia, sinó que ens faça millorar com a ciutat”.

Les diferents comissions sectorials de participació abordaran durant esta setmana les recomanacions i propostes de les entitats en el seu respectiu àmbit d’actuació per a donar una resposta conjunta a la crisi genererada per la COVID-19. Així, el Consell de les Dones es reunirà hui a les 17 hores a l’Hemicicle Municipal, el Consell de Medi Ambient ho farà demà dimarts, el Consell Agrari, este dimecres, i dijous serà el torn de la comissió permanent del Consell Agroalimentari. A més, en els pròxims dies es constituirà el Consell Local de Comerç (demà dimarts dia 9) i la Mesa de Mobilitat (dimecres dia 10).

“L’Ajuntament de València continua la tasca de diàleg i participació ciutadana amb entitats i personalitats de la ciutat per a fer possible una reconstrucció de la ciutat que no servisca per a fer-nos tornar al punt d’inici anterior a la pandèmia del coronavirus, sinó que ens faça millorar com a ciutat en aspectes d’equitat social, sostenibilitat, dinamització econòmica i desenvolupament urbà”, ha manifestat l’alcalde, Joan Ribó. “Es tracta d’aprofitar esta situació de crisi per a revertir-la i traure oportunitats per als valencians i valencianes”.

Les sessions dels diferents òrgans de participació ciutadana se sumen així a les intervencions de persones expertes i representants d’entitats durant la Comissió No Permanent per a la Reconstrucció de la Ciutat de València (COVID-19) dels passats 21 i 25 de maig i 4 de juny. Durant estes tres jornades els ponents van traslladar com hauria de ser la ciutat després de la crisi sanitària des del punt de vista de la salut, econòmic i social. El primer edil ha explicat que “per tal d’ampliar la participació d’entitats en este repte ―la reconstrucció de la ciutat―, durant tota la setmana reunirem diferents òrgans consultius de l’Ajuntament de València”.

“Així, hui mateix es reuneix el Consell de les Dones, demà el de Medi Ambient, dimecres el Consell Agrari, dijous la comissió permanent del Consell Agroalimentari, i els pròxims dies també es reunirà el de Comerç i la Mesa de la Mobilitat”. Ribó ha destacat que “entre tots i totes, volem obrir les portes a una nova etapa de canvi en positiu, i entre tots i totes ho hem d’aconseguir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + tretze =