25n
25N
25N

L'Ajuntament obri un memorial en línia en homenatge i record a les víctimes durant la pandèmia

El memorial és també un gest d’homenatge als treballadors que han garantit els serveis essencials durant el confinament

L'Ajuntament obri un memorial en línia en homenatge i record a les víctimes durant la pandèmia
23/07/2020 -

L’Ajuntament de València ha obert el memorial en record i comiat a les persones que han sigut víctimes durant la pandèmia, i com a gest d’homenatge als qui, amb el seu treball, han garantit els serveis essencials a la ciutadania durant estes setmanes. El Memorial ha sigut allotjat al web municipal que va crear expressament per l’Ajuntament per a oferir informació sobre la COVID-19.

Es tracta d’un espai virtual on totes aquelles persones que ho desitgen, familiars, acompanyants, i també veïns i veïnes de manera anònima i personal, podran deixar els seus missatges d’ànim, reconeixement, comiat i record. El Memorial funcionarà com «una finestra per al record i el comiat, i per a retre homenatge a totes les víctimes de la COVID-19, i també a totes aquelles persones que han faltat durant la pandèmia a València».

Memorial Coronavirus

Tal com s’assenyala en la web, la voluntat de l’Ajuntament amb esta iniciativa és «que les paraules de la ciutadania acompanyen els éssers estimats de les persones que han faltat en la seua pèrdua».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

CCCC
torrent