25n
25N
25N

L'Ajuntament es reuneix amb els veïns de Torrent l'entorn dels quals tindrà obres de millora

Es milloraran els carrers Sant Francesc, Massanassa, Sant Domènec i plaça de les Fonts

L'Ajuntament es reuneix amb els veïns de Torrent l'entorn dels quals tindrà obres de millora
24/10/2019 -

Continuant amb les inversions per a renovar la imatge i els serveis del barri antic, incloses en el Pla de Millora de les vies públiques, en els pròxims dies s’iniciaran dos projectes importants a Torrent, com són el Projecte de pavimentació del carrer Sant Francesc i el Projecte de reordenació de la plaça de les Fonts i el seu entorn (Centre Històric). Per aquest motiu, l’Ajuntament de Torrent ha convocat als veïns i veïnes del barri, dilluns que ve 28 d’octubre a una reunió informativa a les 18 hores a la sala d’actes del Consell Agrari Municipal (carrer Fra Luis Amigó, 42), per a explicar-los totes les actuacions que es realitzaran en la zona. Per a això s’ha enviat una carta citant-los a la reunió.

Amb les obres de pavimentació del carrer Sant Francesc es pretén facilitar el trànsit per als vianants i donar compliment a la normativa actual d’accessibilitat. La nova secció proposada es defineix com una “plataforma única” amb itinerari per als vianants i rodat al mateix nivell, en tant que l’ample de carrer no permet un altre tipus d’actuació conforme a la normativa d’accessibilitat.

El segon projecte, que inclou la plaça de les Fonts, Massanassa i Santo Domingo, s’emmarca de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) cofinançada al 50% amb fons europeus FEDER. D’aquesta manera, s’aconseguirà millorar l’accessibilitat d’aquestes zones, eliminant els obstacles i dotant-los d’un paviment adequat per al trànsit per als vianants alhora que homogeneïtzar els mateixos. A més, es millorarà la xarxa de pluvials i la xarxa de distribució d’aigües, renovant les parts més antigues i substituint els materials obsolets.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

Informacion coronavirus