25n
25N
25N

L'Ajuntament de Torrent destina 150.000 euros en una targeta per a promoure el comerç local

Es posaran a disposició de la població targetes de 25 i 50 euros que donaran un 25% més de bonificació en cada compra

L'Ajuntament de Torrent destina 150.000 euros en una targeta per a promoure el comerç local
16/09/2020 -

L’Ajuntament de Torrent vol reactivar l’economia local. Després d’un dur confinament provocat pel Coronavirus, inevitablement els locals del municipi s’han vist afectats. El consistori ja ha posat en marxa ajudes com els 800 euros repartits en subvencions per als locals i els 200 euros a fons perdut destinats a la compra de material per a fer front a la pandèmia. Ara és el torn d’ajudar als xicotets comerços, per això, Torrent vol gaudir als seus veïns una targeta, amb la col·laboració de Caixa Popular, amb la qual l’Ajuntament invertirà 150.000 euros.

’25 més’ és el nom de la targeta. I és que es llançarà al mercat de tal forma que si la carregues amb 25 euros, obtindràs 6,25 euros més, i si poses 50 euros, podràs gastar-ne 62,50 euros, és a dir, un 25% més per cada càrrega. Aquesta targeta, segons ha avançat en una roda de premsa aquest matí l’alcalde de Torrent Jesús Ros, tindrà vigència fins al 31 de març, tot i que es podrà estudiar el cas d’alguna persona si cal allargar el període.

Un bon moment per a renovar els vestits tradicionals
Molts indumentaristes torrentins han anunciat descomptes de més del 40% en teles i confecció. Ara, el que tinga la targeta i a més compre en un establiment indumentarista es podrà beneficiar del descompte de la tenda i també del benefici de la targeta. Per tant, “és un bon moment per a renovar l’armari tradicional”, ha destacat Jesús Ros.

La iniciativa té com a eslògan “100% comerç local”, ja que l’objectiu de la campanya és promoure el comerç local: “volem que la gent s’acoste a les botigues de tota la vida, és a dir, el comerç tradicional que són els que més han patit durant la pandèmia. Per exemple, les botigues de roba, d’electrodomèstics, de parament de la llar…”, explica l’alcalde. D’aquesta iniciativa queden excloses els bars i l’hostaleria, “ja que ells tenen altres mecanismes en forma d’ajudes per a eixir de la crisi”, recalca l’edil. Tampoc gaudiran d’aquests privilegis els centres comercials, grans establiments ni franquícies amb seu fora de Torrent. “A soles es poden adherir les empreses de menys de 50 treballadors”, explica Ros.

Per altra banda, cal destacar que la targeta no té ni gastos d’obertura ni de manteniment, donat l’acord al qual ha arribat l’Ajuntament amb Caixa Popular, l’entitat que trau la targeta. Com aconseguir-la o com adherir-se com a comerciant? En www.tutarjetaregalo.com està tota la informació. Per a demanar-la hi ha una web www.idea.org on a més es pot consultar el saldo. A més, encara que va assignada a un DNI que en cas de ser furtada serveix per a cancel·lar-la, no és nominativa, per tant, es pot transferir si es vol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 7 =