25n
25N
25N

L'Ajuntament de Sueca ajorna el pagament d'impostos i taxes

L'Ajuntament de Sueca ajorna el pagament d'impostos i taxes
30/04/2020 -

La Regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament de Sueca ha anunciat l’ajornament del pagament d’impostos i taxes amb la finalitat de contribuir a pal·liar els efectes econòmics que està suposant la crisi sanitària de la COVID-19 per a moltes famílies de Sueca.

Pel que respecta al primer període de recaptació de l’impost de vehicles de tracció mecànica, taxa de guals, taxa d’ocupació de llocs i casetes de vendes, i el primer semestre de llotja i mercats, el termini de pagament dels quals en període voluntari finalitzava el 5 de maig, ara es prorroga fins al 2 de juliol. La previsió del càrrec en compte dels rebuts domiciliats del dia 3 d’abril, s’ajorna al 3 de juny, sense que el contribuent haja de realitzar cap tràmit.

Pel que fa a l’Impost sobre Béns immobles de naturalesa Urbana corresponent al segon període de recaptació, es prorroga el pagament fins al 24 de setembre. El càrrec dels rebuts domiciliats s’efectuarà el 3 d’agost, i el pagament fraccionat es realitzarà el 3 de juliol, el 60% del total, i el 5 d’octubre, el 40%.

Pel que respecta al cobrament de l’IBI de naturalesa Rústica, Impost d’activitats Econòmiques (IAE), fem, quioscos, i el segon trimestre de llotges i mercats, el pagament s’ajorna al 3 de desembre, mentre que el càrrec dels rebuts domiciliats s’efectuarà el 3 de novembre.

“Pel que fa al fraccionament dels pagaments, hem decidit rebaixar la quantitat mínima per a poder acollir-se a aquesta mesura de 300 euros a 150 euros. A més, a instàncies de la Regidoria de Comerç, s’anul·la durant tot el 2020 el pagament de la taxa per ocupació de via pública amb taules i cadires. I quant a la regularització del Cadastre de 2017, s’amplia el període fins al 30 de maig. Aquestes mesures, i altres més que anirem anunciant, són el resultat del treball que de manera transversal estem realitzant totes les regidories amb competències en el tema econòmic, amb l’objectiu d’ajudar la ciutadania a suportar millor els efectes econòmics que està causant la crisi sanitària que estem vivint”, ha explicat la regidora d’Hisenda, Carmen Pérez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

bombers
CCCC
bombers