25n
25N
25N

Les portes i el balcó de l’Ajuntament s’obrin de nou a la ciutadania el pròxim 8 de juny

Les portes i el balcó de l’Ajuntament s’obrin de nou a la ciutadania el pròxim 8 de juny
27/05/2021 -

L’Ajuntament de València torna a obrir les portes per acostar la institució a la ciutadania. El dimarts 8 de juny es recuperarà, després de mesos d’excepcionalitat per evitar la propagació de la pandèmia del coronavirus, l’obertura de la casa consistorial, “que va ser una de les primeres mesures de l’anterior mandat de l’actual equip de govern local”. Ho ha anunciat hui l’alcalde Joan Ribó, durant la trobada que ha mantingut amb els mitjans de comunicació abans d’iniciar-se la sessió plenària del mes de maig.

L’alcalde ha explicat que amb aquesta mesura “l’Ajuntament comença a normalitzar les visites al balcó i al Museu Històric Municipal, dos dels elements més atractius i emblemàtics per la ciutadania, perquè a València els índexs d’incidència del coronavirus es mantenen baixos gràcies a les mesures impulsades per les autoritats sanitàries i a la responsabilitat demostrada per la ciutadania”. “L’obertura, de nou, de l’Ajuntament a les visites ciutadanes, la farem sempre amb respecte de les normes d’aforament i amb totes les mesures de seguretat adequades”.

Joan Ribó ha explicat que, d’aquesta manera, “València dona un pas més en l’eixida del túnel en què ens trobem a causa de la covid-19, gràcies a les bones xifres en la incidència del virus”. De fet, ha concretat, que segons les últimes estadístiques a València aquest indicador és menor de 30, mentre que a Madrid arriba a 210. “100 vegades més, doncs està clar, si no en tenim turistes, no és per culpa de la nostra faena sinó d’aquella que no han fet altres comunitats que es dediquen a altres faenes”, ha lamentat Joan Ribó

“Amb tot a la ciutat de València treballem per normalitzar la situació, amb totes les mesures que establisca l’autoritat sanitària competent”, ha conclòs Joan Ribó en celebrar la recuperació de la política de portes obertes que durant l’any 2019 va suposar que un total de 89.463 persones (residents i visitants) s’acostaren l’Ajuntament i al balcó municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + huit =