25n
25N
25N

L'Ajuntament revisarà l'augment de les retribucions de les persones dels plans d'ocupació EMPUJU i EMCUJU

L'Ajuntament revisarà l'augment de les retribucions de les persones dels plans d'ocupació EMPUJU i EMCUJU
28/11/2019 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Pilar Bernabé, ha anunciat que l’Ajuntament de València revisarà l’augment de les retribucions que reben les persones que accedeixen als plans d’ocupació municipals. En el cas dels EMCUJUS i EMPUJUS, Bernabé ha recordat que el Govern del Rialto ha apostat per donar una oportunitat laboral als i les jóvens de la ciutat i cada any s’ha incrementat el pressupost destinat a aquest programa per a augmentar el nombre de beneficiaris.

Pilar Bernabé ha recordat que gràcies a aquest programa d’ocupació s’ha reduït la desocupació juvenil a la ciutat, e permetre el seu accés a llocs de treball que s’emmarca en els objectius de desenvolupament sostenible per un treball decent.

“Després de recollir les preocupacions que alguns i algunes jóvens havien traslladat respecte a les retribucions del programa d’aquest any i tenint en compte que la voluntat política d’aquest Ajuntament sempre ha sigut dignificar l’ocupació juvenil en tots els àmbits, hem decidit revisar les retribucions”, ha explicat.

Una decisió que segons ha assenyalat Bernabé “ha estat traslladada a tots els sindicats que havien manifestat la seua preocupació per la situació generada en una reunió mantinguda aquest matí” i que ha rebut “el suport de la majoria dels sindicats”.

En aquest sentit, la regidora de Desenvolupament Econòmic i Ocupació ha agraït el suport d’UGT-PV, STAS-Intersindical, CSIF, USO i SPPLLB a aquesta mesura, així com “la seua voluntat d’aconseguir acords a través del diàleg”. “Tal com algunes organitzacions han expressat a través d’un comunicat, aquest tipus de programes són molt positius, enriquidors i importants per a tota la població juvenil i que la principal labor sindical a desenvolupar és la de solucionar els problemes i no generar cap mena de dubtes”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − dos =