25n
25N
25N

L'Ajuntament reparteix mascaretes a tots els comerços de Benetússer

L'Ajuntament reparteix mascaretes a tots els comerços de Benetússer
22/04/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer ha començat la distribució de mascaretes entre els comerços del municipi que tenen permesa l’obertura, amb la finalitat de vetlar per la seguretat de compradors i venedors.

Segons explica l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, als comerciants “se’ls fa lliurament de mascaretes quirúrgiques amb l’objectiu que puguen facilitar-les als clients que estiguen desproveïdes d’elles durant les seues compres”. Al costat de les mascaretes quirúrgiques se’ls entrega un parell de mascaretes reutilitzables de tipus N95 per a ús dels comerciants.

Al seu torn, l’Ajuntament també ha dotat a més de 70 comerços de mampares de protecció durant les últimes setmanes i continua equipant als establiments a mesura que reobrin les seues portes al públic.

Amb aquesta acció es complementa la ja iniciada per les farmàcies de la població que estan distribuint mascaretes per a les persones més vulnerables i majors de 65 anys, que ja poden recollir tres unitats per a ús propi presentant la seua targeta SIP.

Seguint el mateix pla de seguretat, la setmana passada la Policia Local, Protecció Civil i personal de l’Ajuntament van repartir també mascaretes a les parades d’autobús a les persones que prenien el transport públic i també als conductors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 10 =