25n
25N
25N

L'Ajuntament reivindica la diversitat amb motiu de l'Orgull LGTB+

EP

L'Ajuntament reivindica la diversitat amb motiu de l'Orgull LGTB+
28/06/2019 -

La façana de l’Ajuntament s’il·luminarà hui, divendres 28, i també lluirà amb els colors de l’arc de Sant Martí durant la nit de dissabte 29. Així mateix, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTB+, exhibirà hui i demà una pancarta, que ja està penjada al balcó principal, amb el lema de la campanya que enguany rememora les primeres estrofes del pasdoble València «València és la terra de les flors, de la llum i del color» (amb una referència explícita als colors de l’arc de Sant Martí).

Durant els mateixos dies al balcó també s’hissen dos banders amb els colors de l’Orgull LGTB+, uns colors amb els quals també s’han repintat els 13 bancs de la plaça de l’Ajuntament i els dels pobles de la ciutat.

L’Ajuntament a més ha organitzat altres accions per reivindicar la llibertat de qualsevol persona per a viure la seua pròpia orientació sexual o identitat de gènere. S’hi ha afegit i ha col·laborat amb la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTB+ perquè, tal com ha reiterat l’alcalde Joan Ribó, “València és una ciutat oberta, que demostra orgullosa com l’amor ha de prevaldre per damunt de qualsevol prejudici, i que impulsa la diversitat LGTB+ com una mostra més de riquesa de la nostra societat”.

En general, segons ha manifestat l’alcalde, «l’Ajuntament vol visibilitzar i impulsar iniciatives inclusives, i implicar la ciutat en la defensa dels drets i llibertats de totes les persones». La programació general de la campanya es pot consultar en la web www.valenciaorgullosa.com, i inclou diferents actes. La manifestació principal serà la desfilada de l’Orgull LGTB+ 2019 que eixirà demà, a les 19.00 hores de la Porta de la Mar fins a la plaça de l’Ajuntament. Posteriorment se celebrarà una festa a l’esmentada plaça.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020