25n
25N
25N

L'Ajuntament reconeix el treball dels 38 voluntaris d'Ontinyent contra el foc

La setena edició finalitza amb pràcticament tots els torns coberts, prop de 900 hores de vigilància i 13.900 quilòmetres

L'Ajuntament reconeix el treball dels 38 voluntaris d'Ontinyent contra el foc
19/10/2020 -

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, acudien a l’acte de cloenda de la campanya de prevenció d’incendis forestals “Ontinyent contra el foc 2020” que tenia lloc divendres a la Casa de Cultura.

Jorge Rodríguez donava les gràcies a totes les persones participants i va destacar que aquest projecte de vigilància preventiva actiu durant els mesos d’estiu “ajuda a evitar el risc d’incendis forestals i preservar tot el nostre patrimoni natural. Ontinyent contra el foc és molt més que un programa de vigilància preventiva”, manifestava.

La regidora Sayo Gandia va mostrar el seu agraïment als 38 voluntaris i voluntàries en un any “on pensàvem que no anàvem a poder celebrar aquesta edició, però totes i tots heu demostrat l’estima per les nostres serres durant aquests mesos havent cobert pràcticament tots els torns d’eixida arribant així a les prop de 900 hores de vigilància i els 13.900 quilòmetres recorreguts. L’essència del programa continua sent protegir les nostres serres, però permet crear vincles emocionals entre totes i tots els participants”, manifestava.

En la cloenda es van lliurar detalls i certificats de participació als i les membres del programa. Així mateix, els voluntaris i voluntàries que duen 3 anys participant en el programa van rebre un reconeixement especial per la seua fidelitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − dotze =