caixa popular

L'Ajuntament rep el Premi Nacional d'Urbanisme

iStock.com/RomanBabakin

L'Ajuntament rep el Premi Nacional d'Urbanisme
29/07/2018 -

La Fundació Formació i Desenvolupament Urbanístic ha atorgat el Premi Nacional d’Urbanisme Ricardo Santos Díez a “La revisió dels plans urbanístics des de la perspectiva de la regeneració urbana. Guia Metodològica”, elaborada pels arquitectes de l’Ajuntament de València Florentina Pedrero i Fernando Belenguer, juntament amb Jose Vicente Gregori, María Jose García, María Jose Hernández i Ana Tomás.

Vicent Sarrià ha manifestat la seua «satisfacció pel reconeixement que suposa que aquest prestigiós premi recaiga a la ciutat de València i és, a més, una satisfacció doble, ja que el premi reconeix la revisió detallada del Pla General d’Ordenació Urbana i posa de manifest que s’està desenvolupant un urbanisme modern i a la mesura de les persones». El regidor ha destacat que es tracta «d’un premi únic i atorgat per unanimitat del jurat, el qual reconeix el treball realitzat per l’equip de Planejament de l’Ajuntament de València».

Han sigut deu les edicions convocades del premi. Entre els treballs guardonats figuren “La rehabilitación sostenible del espacio público”, d’Alicia Gómez Nieto, i “La valoración urbano-territorial de las poblaciones de la colonización del siglo XVII: Prado del Rey”, de Carlos Quevedo Rojas. El jurat de la desena edició, presidit per Luciano Parejo Alfonso, ha estat format per: Julio Castelao Rodríguez, Gerardo Roger Fernández Fernández, Federico García Erviti, Joaquín Jalvo Minguez, Jose Manuel Merelo Abela, Vicente García Nebot i Alejandro Javier Criado Sánchez.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris