caixa popular

L'Ajuntament rep en el darrer mes 1.105 peticions veïnals

L'Ajuntament rep en el darrer mes 1.105 peticions veïnals
03/07/2017 -

La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions ha abordat l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període entre el 16 de maig i el 15 de juny d’enguany, un mes en què l’Ajuntament ha rebut 1.105 peticions de la ciutadania: 929 suggeriments, 100 reclamacions, 57 peticions del Síndic de Greuges, 9 peticions del Defensor del Poble i unes altres 10 comunicacions que no entren en els anteriors apartats. Totes, a través dels diversos canals que l’Ajuntament de València ofereix als veïns i veïnes de la ciutat: la pàgina web, el telèfon, el Registre d’Entrada i la seu electrònica.

Aquest informe és el primer que permet una comparativa fiable respecte a l’any anterior, atés que ja fa un any que va entrar en funcionament el nou model d’informe de peticions veïnals. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha destacat que “ara es computen totes les comunicacions que ens fan arribar els veïns i les veïnes de la ciutat” i ha explicat que “el Govern de la Nau dóna molta importància a cadascuna de les peticions que li fa arribar la ciutadania, motiu pel qual ja no computa com una única queixa un correu electrònic amb una vintena de reclamacions, com passava abans, sinó que ara es computa i s’estudia com mereix cada petició veïnal”.

Respecte al mateix exercici de l’any anterior les dades experimenten variacions molt lleugeres respecte als suggeriments i les queixes, amb una reducció d’una i un augment de quatre, respectivament, mentre que s’incrementen en 19 les peticions del Síndic de Greuges i en 7 les del Defensor del Poble.

Les àrees de Medi Ambient i Protecció Ciutadana són les que han rebut més peticions veïnals (272 i 151 respectivament), mentre que Mobilitat Sostenible i Desenvolupament Urbà i Vivenda són les àrees que han rebut més peticions d’informes per part de l’Oficina de Suggeriments i Reclamacions, amb 21 i 15 respectivament.

Els servicis prestats en via pública i els de neteja en via pública han sigut els que més comunicacions han focalitzat, mentre que els districtes des d’on s’han rebut més comunicacions veïnals han sigut els de Quatre Carreres (106), Camins al Grau (87), la Saïdia (68) i l’Olivereta (67). Els districtes on més s’han reduït les peticions veïnals respecte al mateix període de l’any anterior són els de Benimaclet (-53%) i Ciutat Vella (-38%).


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios