25n
25N
25N

L'Ajuntament rep un 11,5% menys de peticions ciutadanes

L'Ajuntament rep un 11,5% menys de peticions ciutadanes
04/12/2017 -

El compromís del Govern de la Nau per fomentar la participació de la ciutadania i facilitar l’arribada i la tramitació de totes les peticions veïnals a l’Ajuntament de València s’ha traduït entre els darrers 16 d’octubre i 15 de novembre en un total de 797 peticions. En el mateix període de l’any anterior en van ser 901.

La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions del consistori ha abordat aquest dilluns l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període esmentat, un mes en què l’Ajuntament ha rebut 797 peticions de la ciutadania: 669 suggeriments, 67 reclamacions o queixes, 54 peticions del Síndic de Greuges, cinc peticions del Defensor del Poble i unes altres dues comunicacions que no entren en els anteriors apartats. Totes, a través dels diversos canals que l’Ajuntament de València ofereix als veïns i veïnes de la ciutat: el telèfon, el registre d’entrada, la seu electrònica i, principalment, la pàgina web municipal, on es reben el 77,92% (621) de les comunicacions veïnals.

El regidor de Govern Interior al consistori, Sergi Campillo, ha destacat “la importància que el Govern de la Nau li dóna a la participació ciutadana” i ha explicat que “per eixe motiu i per transparència els informes de queixes i suggeriments mensuals des d’aquest mandat els fem públics”.

Les àrees de Medi Ambient i Mobilitat Sostenible són les que han rebut més peticions veïnals (278 i 202, respectivament) i més peticions d’informes per part de l’Oficina de Suggeriments i Reclamacions, amb 14 i 31, respectivament.

L’informe indica que els servicis de neteja i les reparacions de deficiències en la via pública han sigut els dos temes que han focalitzat més comunicacions, mentre que els districtes des d’on s’han rebut més peticions veïnals han sigut els de Quatre Carreres (76), Ciutat Vella (71) i l’Eixample (49).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

bombers
bombers
Valencia activa