25n
25N
25N

L'Ajuntament rep dos cotxes elèctrics de la contracta de neteja de col·legis

L'Ajuntament rep dos cotxes elèctrics de la contracta de neteja de col·legis
15/03/2017 -

L’Ajuntament de València ha rebut de l’empresa adjudicatària de la contracta de neteja de col·legis, Ferrovial, els dos vehicles amb què es realitzaran les tasques d’inspecció, que per primera vegada són elèctrics, tal com s’exigia en el plec de condicions.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha ressaltat que l’exigència que els vehicles d’inspecció de la contracta de neteja de col·legis foren elèctrics “és una mostra més del compromís del Govern de la Nau amb el medi ambient i de la contribució municipal a reduir els nivells d’emissió de contaminants”.

Campillo ha assenyalat que, a més, “l’ús d’aquests cotxes elèctrics suposarà un estalvi en combustibles fòssils, gasolina o dièsel, per a les arques municipals”.

És la primera vegada que l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Govern Interior, ha inclòs en els plecs d’adjudicació d’una contracta municipal l’especificació que els vehicles que ha d’aportar l’empresa licitadora siguen elèctrics, amb un índex de contaminació zero.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dos =