25n
25N
25N

L'Ajuntament reafirma el compromís amb Fira València

L'Ajuntament reafirma el compromís amb Fira València
21/12/2018 -

L’alcalde de València i president del patronat de Fira València, Joan Ribó ha participat aquest matí en la reunió anual de l’entitat, en la que s’han aprovat els pressupostos per al pròxim exercici a través dels quals es preveu un creixement d’un 8%. En paraules de l’alcalde, «Fira València és un dels principals focus d’atracció de turisme de negocis de la ciutat».

«Els pressupostos de Fira València que hem aprovat reflecteixen la gestió eficaç amb la qual treballa aquest organisme, que incideix directament en la dinamització de l’economia valenciana», ha assegurat l’alcalde de València i president del patronat de Fira València, Joan Ribó. «Afrontem 2019 amb bones expectatives i amb la necessitat que aquesta institució continue sent un dels principals focus d’atracció del turisme MICE de la ciutat», ha afegit.

Segons s’ha explicat durant la reunió del patronat, Fira València preveu un creixement de la facturació del 8%, aconseguint els 21,6 milions d’euros. Respecte als beneficis abans d’interessos, impostos, depreciació i amortització, l’increment previst és del 88%, fins a 1,7 milions d’euros. Pel que fa al resultat final, es preveu un benefici de 621.000 euros durant 2019.

Per la seua part, el president del Comité Executiu de Fira València, José Vicente González, ha explicat que aquest creixement «serà possible gràcies a la gestió, a la implicació i als esforços realitzats pel personal de la institució». Ha afegit que «la Fira està fent els passos oportuns per a enfortir la seua recuperació i garantir el seu futur».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − tretze =

CCCC
torrent