25n
25N
25N

La ciutadania envia a l'Ajuntament un 5,6% menys de queixes

La ciutadania envia a l'Ajuntament un 5,6% menys de queixes
03/04/2017 -

La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions ha abordat l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període entre el 16 de febrer i el 15 de març d’enguany, un mes en què l’Ajuntament ha rebut 936 peticions de la ciutadania: 51 reclamacions o queixes, 844 suggeriments, 32 peticions del Síndic de Greuges, una petició del Defensor del Poble i unes altres huit peticions que no entren en els anteriors apartats. Tot açò, mitjançant els diversos canals que l’Ajuntament de València posa a disposició dels veïns i les veïnes de la ciutat: la pàgina web, el telèfon, el registre d’entrada i la seu electrònica.

Aquestes dades comporten una reducció del 5,56 per cent de les queixes rebudes per l’Ajuntament de València en el mes anterior tot i incloure les primeres setmanes amb l’activitat fallera habitual. A més, durant eixe temps s’han registrat un 13,44 per cent més de suggeriments, motiu pel qual el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo ha reiterat el seu agraïment “a la ciutadania que de forma activa i constant proposa idees per millorar la nostra ciutat” i la seua satisfacció per “facilitar cada vegada més ferramentes als veïns i veïnes de la ciutat perquè està demostrant que és una ciutadania que vol participar en el progrés de València i que sap utilitzar perfectament cada oportunitat que se li ofereix des de l’administració que tenen més a prop. Per aquest motiu el Govern de la Nau continuarà impulsant totes les vies d’interacció que en aquest mandat s’han incrementat i millorat, per intentar recuperar el temps perdut anys arrere, quan les peticions veïnals s’amagaven al fons dels calaixos”.

Les àrees de Medi Ambient i Protecció Ciutadana són les que han rebut més peticions veïnals (213 i 177, respectivament), mentre que les de Mobilitat Sostenible i Desenvolupament Humà són les que han rebut més peticions d’informes per part de l’Oficina de Suggeriments i Reclamacions, amb 11 i 6, respectivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =