25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet contracta a 21 joves més

L'Ajuntament de Quart de Poblet contracta a 21 joves més
01/10/2019 -

Altres 21 joves demandants d’ocupació han iniciat hui el seu contracte d’un any en departaments de l’Ajuntament de Quart de Poblet, a través dels programes d’incentius a la contractació de persones joves amb i sense qualificació, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (EMPUJU i EMCUJU). Tots dos formen part de l’estratègia Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana i estan cofinançats pel Fons Social Europeu. Per a aquestes contractacions el Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora ha aprovat a l’Ajuntament una subvenció total de 347.363 euros.

En concret, s’ha contractat a 10 joves qualificats/as amb formació universitària, i 11 joves més amb formació en Cicles Formatius, que s’han incorporat a 16 àrees municipals. L’alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada pel regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Ángel Lorente, i diversos representants més de l’equip de govern municipal, així com per tècniques i tècnics municipals, els ha rebuts aquest matí i ha incidit que l’objectiu de l’Ajuntament és potenciar les seues opcions d’inserció laboral aportant-los una experiència laboral en el perfil professional que han elegit.

L’alcaldessa, que s’ha posat a la disposició de tots ells i elles, també ha agraït per endavant les seues aportacions, destacant que la seua formació i ganes contribuiran a millorar sens dubte els serveis municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =