25n
25N
25N

L'Ajuntament i l'Associació Empresarial signen un conveni per a millorar el teixit associatiu de Quart

L'Ajuntament i l'Associació Empresarial signen un conveni per a millorar el teixit associatiu de Quart
30/07/2019 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Empresarial de Quart de Poblet (AEQP) amb l’objectiu de fomentar, promocionar, ordenar i desenvolupar el teixit associatiu empresarial del municipi. L’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, acompanyada pel regidor d’Ocupació i Promoció econòmica, Ángel Lorente, es va reunir el passat 25 de juliol amb la presidenta d’AEQP, Alejandra Pintos, així com amb altres membres de l’associació.

A través d’aquest conveni, el Consistori pretén no solament promoure l’ocupació i el teixit empresarial, sinó també modernitzar la situació de les àrees empresarials i industrials, a través de la subvenció concedida a AEQP.

Segons recull el document, “l’Ajuntament té la voluntat de donar via a la participació de la ciutadania a través d’una política que facilite els recursos públics per al desenvolupament de projectes i activitats d’interés per a la ciutadania de Quart de Poblet”.

En concret, es realitzaran campanyes de sensibilització per a fomentar iniciatives empresarials de desenvolupament i modernització en les àrees empresarials i industrials de Quart. A més, es donaran suport i potenciaran les estratègies de desenvolupament de l’associacionisme empresarial.

Un altre dels punts que recull aquest acord és que el Consistori posarà a la disposició de l’associació, de manera puntual, instal·lacions per al desenvolupament de les activitats previstes.

Amb la finalitat de supervisar la correcta gestió i justificació de la subvenció es crearà una comissió de gestió en la qual participarà un representant de cada entitat signant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =