caixa popular

L'Ajuntament inicia la integració del seu pefil del contractant

L'Ajuntament inicia la integració del seu pefil del contractant
01/06/2017 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València aprovarà aquest divendres l’inici de la integració del Perfil del Contractant municipal en la Plataforma de Contractació del Sector Públic, que recull totes les contractacions d’organismes públics de l’Estat. D’aquesta forma el consistori s’adapta a la normativa vigent sense que la informació deixe d’aparéixer al web municipal.

“Es tracta d’una obligació que tenia pendent l’Ajuntament de València. Ens havíem d’integrar en la Plataforma de Contractació de tots els organismes públics de l’Estat i això farem. No obstant això és important destacar que no perdrem en la nostra web municipal la informació sobre els expedients de contractació. Cada vegada que l’enviem a la plataforma pública estatal també l’inclourem en l’apartat corresponent de la web municipal. Així totes les persones interessades ho podran consultar al nostre web per una qüestió de transparència i operabilitat”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

El Perfil del Contractant actual acull tota la informació sobre activitat contractual, com ara licitacions en curs, amb dates de publicació dels anuncis als diaris oficials, terminis de presentació i obertura de les proposicions, descàrrega de plecs i documentació, adjudicacions i formalitzacions de cada contracte, procediments suspesos i la causa i qualsevol incidència o aclariment derivats dels processos de contractació. Actualment hi ha publicada tota la informació dels contractes formalitzats entre els anys 2013 i 2016.

Campillo ha destacat que a banda d’integrar tota la informació al portal estatal (https://contrataciondelestado.es), també es penjarà al web municipal (www.valencia.es) perquè “el web municipal, en general, i al Perfil del Contractant, en particular, han de continuar sent un sistema dinàmic de comunicació perquè persones i empreses licitadores i la ciutadania en general tinguen accés amb transparència als processos contractuals iniciats per l’Ajuntament”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris