25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna inicia la segona edició del programa operatiu d'ocupació i formació per a impulsar l'ocupació

Aquesta iniciativa d’inserció laboral compta amb un pressupost de 2 milions d’euros cofinançats pel Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Paterna

L'Ajuntament de Paterna inicia la segona edició del programa operatiu d'ocupació i formació per a impulsar l'ocupació
14/05/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ja ha iniciat la segona edició del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació (POEFE), una iniciativa d’inserció laboral que compta amb un pressupost de 2 milions d’euros cofinançats pel Fons Social Europeu i el consistori paterner.

Així ho ha anunciat el tinent alcalde d’Ocupació, Julio Fernández, qui ha explicat que “els participants d’aquesta nova convocatòria són 45 veïns i veïnes aturats de Paterna que, a més d’aprendre noves competències i obtindre els certificats de professionalitat corresponents, tindran l’oportunitat d’inserir-se laboralment”.

En aquesta edició, s’impartiran els certificats de professionalitat d’Activitats Auxiliars de Perruqueria, Perruqueria, Activitats Auxiliars de Comerç, Activitats de Venda i Activitats de Gestió Administrativa, a través d’itineraris formatius que s’implementen amb formació complementària i formació transversal.

A aquests itineraris se sumen també jornades d’activació i intercanvi d’experiències on es mantenen reunions amb responsables de RH, es fomenta l’emprenedoria i es visiten empreses de la ciutat.

A més, els participants del programa tenen a la seua disposició un gestor que els orienta de manera individual perquè puguen reincorporar-se al mercat laboral.

Les pràctiques professionals es realitzen en empreses del municipi, durant les quals els alumnes posen en pràctica tots els coneixements adquirits durant els itineraris.

El projecte POEFE s’està desenvolupant íntegrament el centre cultural Juan Antonio Blasco EL CAPELLÀ de la Coma, a l’aula de formació que l’Ajuntament té homologades per a impartir els certificats de professionalitat que componen els itineraris formatius.

La segona edició estarà en marxa fins a finals de 2021 i ja s’ha confirmat una tercera per a 2022.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =