25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament de Paterna cedeix una cova de l'entorn de la Torre al Club d'Escacs EDAPA

La cova cedida pel consistori ubicarà la seu del club d’escacs

L'Ajuntament de Paterna cedeix una cova de l'entorn de la Torre al Club d'Escacs EDAPA
20/07/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha subscrit un conveni amb el Club d’Escacs EDAPA pel qual els cedeix l’ús d’una de les coves de l’entorn de la Torre perquè siga utilitzada com a seu de l’entitat.

Tal com ha afirmat la regidora de Participació Ciutadana, Paqui Periche, “amb la cessió d’aquest singular espai donem suport a l’activitat d’aquest important club que compta amb més de mig centenar de membres i és un dels més importants de la Comunitat Valenciana”.

EDAPA, que ve desenvolupant la seua activitat des de 2018 i compte més de 500 membres i 76 federats i federades, centra la seua activitat, fonamentalment, en xiquets i xiquetes a través de classes i formació amb l’objectiu de crear pedrera.

El seu president, Sergio Fernández, ha afirmat que “per a nosaltres era important tindre una seu en la qual desenvolupar la nostra activitat de manera completa i el fet que siga en un espai tan emblemàtic, al costat de la Torre de Paterna i una cova rehabilitada, fa que siga encara més especial”.

Per part seua, el regidor de Patrimoni Històric, Roberto Usina ha explicat que “hem realitzat els tràmits administratius necessaris per a poder cedir l’ús de la cova número 100, permetent així que la ciutadania puga fer ús d’un espai històric que forma part del nostre patrimoni cultural”.

El Club d’Escacs EDAPA s’ha convertit en referent en aquesta disciplina, tant en l’àmbit autonòmic com nacional, i compte entre els seus membres amb el subcampió d’Espanya Sub8, a més de participar en campionats nacionals infantils, promovent els escacs entre els més xicotets.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + un =