25n
25N
25N

L'Ajuntament ofereix cursos de jardineria, art floral i medi ambient

L'Ajuntament ofereix cursos de jardineria, art floral i medi ambient
28/12/2019 -

Dins del conjunt de cursos destaquen els dedicats a la poda d’arbres i palmeres ornamentals, els monogràfics de jardineria i els dels diferents estils d’art floral japonés. També s’ofereixen cursos per als i les aficionades a la jardineria i d’altres destinats a persones majors que seran gratuïts. Durant 2019 van participar 450 alumnes i per a enguany es preveu una assistència de 600 persones.

L’Ajuntament de València ha publicat l’oferta de cursos de l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins Singulars per al primer semestre de 2020. S’han programat més d’una desena d’accions formatives relacionades amb la jardineria, l’art floral i el medi ambient a través de l’Escola de Jardineria de l’OAM. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que “l’objectiu d’aquestes activitats és, d’una banda, professionalitzar el sector i, d’altra, promoure la cura i l’estima per la natura”. L’any passat 450 persones van participar en els cursos. Enguany la previsió és de 600 alumnes.

Durant 2020 l’OAM té previst invertir al voltant de 100.000 euros en aquestes accions formatives. Destaquen les dedicades a la poda d’arbres i palmeres, els monogràfics de jardineria i els d’art floral japonés Ikebana, i els seus quatre estils (Nageire, Moribana, Shin-So-ka i Paisatge), els orientats als i les aficionades a la jardineria i els cursos per a majors, aquests últims organitzats en col·laboració amb la Delegació de Benestar Social i Integració. El preu dels cursos oscil·la des dels 75 euros als 250, aquests últims dedicats a la poda i conservació d’espècies ornamentals. En els casos dels destinats a les persones majors són gratuïts.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat l’aval dels 35 anys d’experiència en formació mediambiental que ofereix l’Ajuntament de València, actualment a través de l’OAM de Parcs i Jardins Singulars i l’Escola Municipal de Jardineria i Paisatge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − un =