25n
25N
25N

L'Ajuntament de Mislata abona 400.000 euros de la segona convocatòria del Pla Resistir a comerços i empreses locals

Carlos F. Bielsa: “El Pla Resistir està suposant un important impuls per a pal·liar els efectes de la crisi entre els sectors més afectats”

L'Ajuntament de Mislata abona 400.000 euros de la segona convocatòria del Pla Resistir a comerços i empreses locals
07/06/2021 -

L’Ajuntament de Mislata ha abonat ja els prop de 400.000 euros corresponents a la segona convocatòria del Pla Resistir l’objectiu del qual és concedir ajudes als comerços i empreses més perjudicats per la Covid. Aquesta segona fase del Pla ampliava els sectors d’activitat beneficiaris, incloent-hi nous serveis i comerços que se sumaven als de la primera convocatòria, destacant els sectors del taxi, tèxtil, fleques o papereries entre altres.

El consistori ja ha ingressat pràcticament la totalitat de les ajudes concedides als prop de 200 comerços i establiments que han resultat beneficiaris després d’aquest segon període de sol·licituds, i la quantia de les quals ascendeix a 2.000 euros per cada empresa i altres 200 euros per cadascuna de les persones treballadores que desenvolupen la seua tasca en les citades empreses. A Mislata, el Pla Resistir, promogut per la Generalitat Valenciana i consensuat amb les entitats locals, compta amb una dotació total de prop de 900.000 euros en forma d’ajudes directes.

L’alcalde, Carlos F. Bielsa, confirma que aquestes ajudes tindran continuïtat, ja que des del consistori “continuarem implementant programes per a reactivar la nostra ciutat i apostar pel comerç de proximitat com a generador econòmic i com a forma de solidaritat amb els nostres veïns i veïnes comerciants”.

És per això que en els pròxims mesos es continuaran posant en marxa iniciatives per a promoure la compra de productes locals i de proximitat en els establiments de la ciutat. Així mateix, s’aprofitarà el romanent de la segona convocatòria del Pla Resistir, al voltant de 200.000 euros, per a una pròxima tercera edició que inclourà a més sectors d’activitat beneficiaris, fins a esgotar els diners totals del pla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =