25n
25N
25N

L'Ajuntament de Llíria llança un nou programa Et Formem

Labora subvenciona amb 240.000 euros aquest projecte que oferirà formació i treball a 20 persones de col·lectius vulnerables

L'Ajuntament de Llíria llança un nou programa Et Formem
20/10/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha convocat un nou programa Et Formem, subvencionat amb 240.000 euros per Labora. El projecte contempla un total 20 places que es distribuiran, amb 10 en cadascun, entre taller de construcció de fàbriques i cobertes, i el de vivers, jardins i centres de jardineria.

La iniciativa servirà per a donar formació professional i un lloc de treball durant 6 mesos a persones amb dificultat d’inserció laboral o col·lectius vulnerables o en risc d’exclusió social. Les persones seleccionades faran treballs de millora en diferents zones de Llíria. La baremació de les candidates es farà sobre un llistat aportat pels Serveis Socials municipals, que complisquen amb els requisits de la convocatòria.

De moment, l’Ajuntament ha iniciat el procés de selecció del personal del centre, que inclou una plaça de direcció, un docent per a cada taller, i un auxiliar administratiu. El termini de presentació de sol·licituds està obert del 20 al 26 d’octubre. Les bases estan disponibles en la web municipal.

L’edil de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha destacat que, “gràcies al suport de Labora, l’Ajuntament de Llíria està impulsant diversos programes d’ocupació en resposta a la crisi generada per la pandèmia”.

En aquest sentit, ha explicat que “el consistori rebrà una altra subvenció de 72.000 euros a través del pla Ecovid que permetrà contractar durant 6 mesos a persones desocupades majors de 30 anys, per a executar treballs relacionats amb les noves necessitats sorgides per la Covid”. De la mateixa manera, “estem a l’espera que es confirme pròximament una altra important ajuda per a la posada en marxa d’un taller d’ocupació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − set =