25n
25N
25N

L'Ajuntament instal·la la climatització en la sala annexa del Museu de la Rajoleria de Paiporta

L'Ajuntament instal·la la climatització en la sala annexa del Museu de la Rajoleria de Paiporta
23/01/2019 -

L’Ajuntament de Paiporta ha realitzat millores en la sala annexa del Museu de la Rajoleria. En concret, ha instal·lat els aparells de climatització que, tot i existir la preinstal·lació des de la construcció de l’equipament, mai es varen arribar a col·locar. Aquesta actuació ha suposat una inversió total de 7.651,15 euros IVA inclòs.

La sala annexa és un espai diàfan i multiusos que es fa servir tant per a activitats del mateix Museu de la Rajoleria com per a llocs de reunió, trobada i assaig de diferents agrupacions, entitats i associacions locals. Des de l’inici de la legislatura, l’actual equip de govern ha introduït millores en l’equipament de la sala, com ha sigut la millora en el sistema de megafonia, el canvi de les gomes de les portes per tal d’aïllar la sala i, ara, per fi, la climatització, que era una antiga demanda de les persones que en fan ús.

A més, una de les primeres accions de l’actual govern va ser la reglamentació de l’ús de la sala per a entitats i associacions, un ús que fins aleshores havia sigut caòtic. L’establiment d’unes normes i horaris ha motivat que l’ocupació de la sala haja augmentat exponencialment i, de fet, ara està oberta pràcticament totes les vesprades, a totes hores.

“Un dels objectius primordials del govern és dotar els equipaments públics de les millors condicions per al seu ús, perquè són patrimoni de tots”, ha explicat el regidor de Cultura, Alberto Torralba. “Amb actuacions senzilles es pot afavorir l’activitat d’entitats i associacions, i l’impuls de centenars de persones que conformen el teixit associatiu del poble”, ha afegit Torralba. “A més, i cal no oblidar, milloraran també les condicions de les activitats organitzades per l’Ajuntament a una sala annexa que està objectivament molt millor que fa uns anys”, ha conclòs el màxim responsable de Cultura de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + vint =